Facts & Figures για το Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στην Κράσνονταρ στην Ρωσία.
Facts & Figures για το Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background της αναμέτρησης, αλλά και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα σε ομάδες από την εν λόγω χώρα.

#2 αναμετρήσεις έχει στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα και οι δύο τελείωσαν με ισόπαλο αποτέλεσμα. Στις 22 Φεβρουαρίου 2011 το 1-1 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στις 29 Σεπτεμβρίου 2011 με 2-2 απέναντι στην Ρουμπίν Καζάν.

#12 από τους αγώνες που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στο Europa League έχουν τελειώσει ισόπαλοι και πλέον είναι το κυρίαρχο αποτέλεσμα του στη διοργάνωση, αφού έχει ακόμη 11 νίκες και 4 ήττες.

#36 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ σε αγώνες για την φάση των ομίλων του Europa League, με τον Στέλιο Μαλεζά να είναι ο πρώτος που βρήκε δίχτυα στις 16 Σεπτεμβρίου 2010 απέναντι στην Μπριζ. Από τότε ακολούθησαν ακόμη 35 τέρματα.

#9 γκολ ήρθαν από τον Στέφανο Αθανασιάδη , ενώ 6 σημείωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Με 4 γκολ ακολουθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και 2 γκολ έχει ο Γιώργος Φωτάκης. Υπάρχουν ακόμη 12 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που πανηγύρισαν τέρμα σε αγών ομίλου. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει και δύο αυτογκόλ σε αυτή τη διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη...