"Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"

O προπονητής του Δικεφάλου μίλησε μεταξύ άλλων για τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας,καθώς και για την μετέτεπειτα πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη...
"Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"

 Αναλυτικά τόνισε: 

Για το σημερινό παιχνίδι : "Συγχαρητήρια στα παιδιά μου, είναι σημαντικό για την ομάδα, για την πόλη, να είναι ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο. Κρατάω και μου άρεσε η νοοτροπία της ομάδας από το 1ο ως το τελευταίο λεπτό, ήμασταν σοβαροί . Πριν το παιχνίδι τους είπα ότι ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Με το 1-1 δεν κερδίσαμε, αλλά όταν δεν κερδίζεις, σημαντικό είναι να μην χάνεις"

Για το αν κύλησαν όλα ιδανικά  ως τώρα : "Τίποτα δεν είναι ιδανικό στο ποδόσφαιρο. Πάντα υπάρχουν προβλήματα. Στο μυαλό μου υπάρχει τώρα μόνο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, να πάμε εκεί να κερδίσουμε".

Για την εώς τώρα πορεία στην Ευρώπη: "Ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα, ο δρόμος για το Γιουρόπα Λιγκ. Παίζαμε την ώρα, που γίνονταν μεταγραφές, έρχονταν παίκτες, δεν ήξερες αν θα παίξουν ή όχι... Φτάσαμε στους ομίλους, δεν ήταν εύκολος ο δρόμος. Έγιναν πολλά, η ιστορία με τον Λούκας, οι παίκτες που έφυγαν, ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα".

Για τα λάθη των γκολκίπερ : "Οι τερματοφύλακες είναι μέρος της ομάδας, μπορεί να κάνουν λάθη, όπως όλοι. Δεν ανησυχώ. Έχουμε δύο καλούς τερματοφύλακες, κι άλλους δύο πίσω απ΄ αυτούς. Οι τερματοφύλακες θα είναι ένα από τα δυνατά μας κομμάτια".

Για τη διακοπή που θα υπάρξει μετά τον αγώνα στα Γιάννενα : "Είναι καλή η διακοπή, το αρνητικό είναι πως θα λείψουν 7-8 παίκτες. Θα δουλέψουμε με τους υπόλοιπους, θα γνωριστούμε καλύτερα και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια".

Για το αν περιμένει να αποκτηθούν και άλλοι παίκτες : "Θα δούμε"

Για το που χρειάζεται μεγαλύτερη βελτίωση ο ΠΑΟΚ : "Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, αυτά μένουν στα αποδυτήρια".

Για το αν προσδοκά από τους νέους παίκτες να έχουν ηγετικό ρόλο : "Δεν είναι εύκολο να γίνεις πρωταγωνιστής και ηγέτης σε μια ομάδα. Έχουμε μια νεανική ομάδα, κυρίως, μου αρέσουν οι νέοι παίκτες, η νοοτροπία και το φρέσκο και η ενέργεια που φέρνουν στην ομάδα. Τελειώνοντας οι μεταγραφή και με την επιστροφή του Κλάους, δεν θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, θα είμαστε μια νεανική φιλόδοξη ομάδα, που θα έχει κάποιους έμπειρους παίκτες".

Για την αυριανή κλήρωση των ομίλων : "Θα ήθελα να έχουμε στον όμιλο τις ομάδες, που θα περάσουμε! Τις χειρότερες δυνατές! Αν μπορώ να διαλέξω, θα ήξερα μια ομάδα από την Ιταλία, όπου έπαιξα χρόνια, θα ήταν ωραίο".

Για το αν ο κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα ή η Ευρώπη : "Ο πρώτος μας στόχος είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Στο Γιουρόπα Λιγκ δεν μπορείς να πας απλά για να συμμετάσχεις. Ο πρώτος στόχος είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να κερδίζεις σε κάθε ματς, να έχεις αυτή τη νοοτροπία".

Για τον Kλάους : "Στα Γιάννενα είναι δύσκολα να παίξει. Μετά τη διακοπή θα είναι έτοιμος".

Διαβάστε ακόμη...