"Σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη"(vid)

Ο προπονητής του Δικεφάλου μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Μπρόντμπυ,και επίσης τοποθετήθηκε σε ερώτηση αναφορικά με το εκτεταμένο rotation απέναντι στην Ξάνθη...
"Σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη"(vid)

Αναλυτικά τόνισε ο Κροάτης τεχνικός: «Είναι κομμάτι της δουλειάς μου να προσπαθώ να κρατάω τους παίκτες συγκεντρωμένους. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Όμως βλέπω ότι ακόμα και στις προπονήσεις αυτό που ενδιαφέρει τους παίκτες, είναι να νικούν και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Για το εκτεταμένο rotation που επέλεξε να κάνει με την Ξάνθη: «Κανονικά δεν κάνω τόσο μεγάλο rotation όπως έκανα με την Ξάνθη, όμως αυτό έγινε επειδή υπήρξαν κάποια πράγματα. Δηλαδή είχαμε απουσίες και επίσης ήρθαν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα, δηλαδή σε αυτόν με την Μπρόντμπι. Στο αυριανό παιχνίδι θα ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες αλλά οι περισσότεροι που είναι βασικοί θα συμμετέχουν κανονικά. Δεν ήμασταν καλοί λόγω όλου αυτού που συνέβη. Δεν ήταν ένα φυσιολογικό παιχνίδι αυτό με την Ξάνθη, επειδή πήραμε αυτές τις αποφάσεις λόγω των ειδικών συνθηκών. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας καθώς υπάρχει μεγάλη σεζόν όμως σημασία στο ποδόσφαιρο, έχει τι κάνεις σήμερα και όχι χθες.

Για το αν ο ΠΑΟΚ ψάχνει για σέντερ φορ: Ο κύριος Άρνεσεν ασχολείται με τα μεταγραφικά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς:.

Για το αν θα ήταν ικανοποιημένος αν απλά βγει ο αγώνας χωρίς τραυματισμούς.η με την κατάκτηση της νίκης :«Θέλω να νικήσω αύριο. Αυτό λέω στους παίκτες, ότι σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη. Είναι σημαντικό να δείξουμε στο γήπεδο την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και να έχουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι»

 

 

Διαβάστε ακόμη...