Συμφωνία για 250 εισιτήρια

Στην τελική ευθεία βρίσκονται ΠΑΟΚ και Σπάρτακ Τρνάβα για την αναμέτρηση της Πέμπτης, με ένα από τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα των ανθρώπων των δύο ομάδων να είναι και αυτό των εισιτηρίων που θα δοθούν στον Δικέφαλο.
Συμφωνία για 250 εισιτήρια

Μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για 250 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην Ζλάτε Μόραβτσε, με τους επιτελείς της Σπάρτακ να ενημερώνουν τους ασπρόμαυρους πως δεν έχουν τη δυνατότητα για περισσότερα εισιτήρια από τη στιγμή που το γήπεδο της  Βίον μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 3.500 φιλάθλους.

Σε κάθε περίπτωση οι ποδοσφαιριστές του Ίγκορ Τούντορ δεν θα στερηθούν της πολύτιμης συμπαράστασης του κόσμου του ΠΑΟΚ, με τους Συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων από τη Θεσσαλονίκη και την επαρχία να διοργανώνουν οδική εκδρομή και να έχουν αναλάβει παράλληλα να καλύψουν τις ανάγκες των ομογενών της κεντρικής Ευρώπης που θέλουν να δώσουν το παρόν στην προσπάθεια του Δικεφάλου για πρόκριση στον τρίτο προκριοματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο μεταξύ παρά το γεγονός πως η Ζλάτε Μόραβτσε απέχει περίπου 70 χιλιόμετρα από την Τρνάβα, οι Σλοβάκοι θεωρούν δεδομένο  πως τα εισιτήρια που προορίζονται για τους φιλάθλους τους δεν θα αποδειχθούν ικανά να καλύψουν τη ζήτηση που υπάρχει από τη στιγμή μάλιστα που το σκορ τπυ πρώτου αγώνα αφήνει την υπόθεση πρόκριση ανοικτή.

Προτεραιότητα πάντως για την αγορά τους θα έχουν οι φίλαθλοι της Σπάρτακ Τρνάβα που είχαν πέρσι εισιτήρια διαρκείας με τις τιμές τους να είναι 8 € για αυτούς που είναι από 13 έως 69 ετών και 5 € για τα παιδιά από 6 έως 12 ετών, τους ηλικιωμένους άνω των 70 και αυτούς με ειδικές ανάγκες.

Οι υπόλοιποι οπαδοί της Σπάρτακ θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια που θα περισσέψουν την Τρίτη και την Τετάρτη με την τιμή τους να έχει οριστεί στα 10 €...

Διαβάστε ακόμη...