"Φέτος δουλεύουμε ένα πολύ ιδιαίτερο σύστημα" (vid)

O προπονητής του Δικεφάλου μεταξύ άλλων μίλησε για το τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα και παράλληλα έκανε αναφορά στο θέμα Λούκας....
"Φέτος δουλεύουμε ένα πολύ ιδιαίτερο σύστημα" (vid)

 Αναλυτικά τόνισε: "Είναι πολύ σπάνιο μία ομάδα να παίζει σχεδόν 100 λεπτά με δέκα παίκτες. Ήθελα, όμως, να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα μου, είχαμε σωστή νοοτροπία. Όλοι μαζί έκαναν άμυνα και παράλληλα δημιούργησαν μπροστά αρκετές καλές ευκαιρίες".

Για τον τρόπο που αγωνίζεται φέτος η ομάδα: "Φέτος δουλεύουμε ένα πολύ ιδιαίτερο σύστημα. Εδώ και ένα μήνα προσπαθούμε να παίξουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και σήμερα από ένα σημείο και μετά αγωνίστηκαμε με σχηματισμό 4-4-1. Ο καθένας πρέπει να ξέρει πως να κινείται ανάλογα με το που είναι η μπάλα Όταν επί ένα μήνα επιμένουμε σε ένα σύστημα και σήμερα, ξαφνικά, έπρεπε να αλλάξουμε, είδαμε ότι αυτό μας επηρέασε. Για ένα 20λεπτο ήμασταν μπερδεμένοι αλλά μετά πήγαν όλα καλά".

Για το αν αρκεί το 1-0 ενόψει της ρεβάνς: "Όχι δεν με καθησυχάζει το αποτέλεσμα, αλλά ήταν ένα ματς μου έδειξε ότι η ομάδα μου μπορεί να αντεπεξέλθει με δέκα παίκτες απέναντι σε μία καλή και οργανωμένη ομάδα. Είχαμε την απώλεια του παίκτη νωρίς, δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή, αλλά ακόμη και με όλα αυτά απέναντί μας είχαμε κατοχή και περισσότερες ευκαιρίες".

Για το θέμα Λούκας: "Σας έχω ξαναπεί δεν είμαι εγώ αρμόδιος γι' αυτά τα πράγματα. Αν δεν είναι ο πιο σημαντικός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές μας".

Για την σημερινή εμφάνιση του Λούκας: "Σήμερα όλοι θυσιάστηκαν για την ομάδα. Ήταν ιδέα μας να βάλουμε τον Λούκας στην κορυφή. Έβαλε τον εαυτό του κάτω από την ομάδα και δίνω συγχαρητήρια σε όλους γι' αυτό".

Για το ιδανικό για αυτόν ρόστερ: "Εκτός των τερματοφυλάκων θέλω να δουλεύω με 20 παίκτες. 14-15 πρωταθλητές και 4-5 νεαρούς. Δεν μπορείς να κερδίσεις με 11 ποδοσφαιριστές ή μόνο με νέους παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις μόνο με νεαρούς. Για παράδειγμα είδατε σήμερα τον Πέλκα, που είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Δεν μπορείς, όμως, να περιμένεις και να βάλεις την ευθύνη στον Πέλκα για να πάρει την ομάδα στις πλάτες του".

Για την ενέργεια που δίνει ο κόσμος: "Δεν μπορώ να συγκρίνω με πέρσι. Αισθάνθηκα κι εγώ μία θετική ενέργεια σήμερα. Αυτό το κερδίζουν οι παίκτες με την παρουσία τους. Δεν μπορείς να πεις στον κόσμο ψέματα ακόμη και 0-0 να τελείωνε ο αγώνας η αντίδραση θα ήταν η ίδια. Το σκορ εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, αλλά όταν οι φίλαθλοι βλέπουν θυσία θα είναι δίπλα μας".

Για τον Μυστακίδη: "Είχε πολύ καλή παρουσία, αυτές είναι μικρές ευκαιρίες που παίρνουν οι νεαροί και το σημαντικό είναι να δείχνουν κάτι".

Για τις ενδεχόμενες μεταγραφές: "Η απάντηση είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Αλλά δεν θέλω να χάνω ενέργεια σε αυτά τα θέματα. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτούς που έχω".

Διαβάστε ακόμη...