STOP στη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων για Κροατία!

Απαγορευτικό για τη μαζική μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ για την αναμέτρηση του «Δικέφαλου» με την Ντιναμό, από την UEFA
STOP στη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων για Κροατία!
Η UEFA φοβάται τη συνεύρεση των οπαδών τής Ντιναμό με τους οπαδούς του «Δικέφαλου» στην Κροατία

Απαγορευτικό για τη μαζική μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ για την αναμέτρηση του «Δικέφαλου» με την Ντιναμό στις 15 Δεκεμβρίου, στον αγώνα που θα γίνει στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, θα δώσει η UEFA.

Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες των ΣΠΟΡ, οι επιτελείς της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου εντός των ημερών θα προχωρήσουν σε μία σύσταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως έχουν κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και σε άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο αυτής της σύστασης, η UEFA θα ζητήσει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποφευχθεί η μετακίνηση οπαδών της στο Ζάγκρεμπ στις 15 Δεκεμβρίου. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τις εκθέσεις των παρατηρητών της UEFA μια πιθανή συνεύρεση των οπαδών της Ντιναμό με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δε θα ήταν ό,τι καλύτερο εξαιτίας και των προβλημάτων που υπάρχουν στην ομάδα της Κροατίας.

Η UEFA, παράλληλα, θα ενημερώσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ύψος του χρηματικού προστίμου που τελικά θα της επιβληθεί σχετικά με όσα έγιναν στο «Σουκρού Σαράτσογλου» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Φενέρ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ύψος του προστίμου θα ανέλθει στις 50.000 ευρώ.

Εφόσον τελικά ανακοινωθεί το χρηματικό πρόστιμο στην ΠΑΕ για όσα έγιναν με τη Φενέρ, τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι υπότροπος και σε μελλοντικό παιχνίδι εάν και πάλι σημειωθούν επεισόδια η «καμπάνα» θα είναι πιο μεγάλη.

Πρόθεση των επιτελών της UEFA είναι να ενημερώσουν έγκαιρα τις διοικήσεις των ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προκειμένου να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα και να αποφύγουν οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση.

Από τη χρονική στιγμή κατά την οποία θα κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ η σχετική σύσταση από τη UEFA, θα ακολουθήσει σύσκεψη στην οποία και θα ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στέλνει απλά το μήνυμα στις ομάδες και δεν απαγορεύει ρητά και κατηγορηματικά τη μετακίνηση των οπαδών. Με τη σύσταση όμως που στέλνει, προειδοποιεί και ξεκαθαρίζει πως εάν σημειωθούν επεισόδια, οι κυρώσεις θα είναι βαρύτατες.

Διαβάστε ακόμη...