Στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ

Στην Οστάνδη προσγειώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ μετά από ένα ταξίδι τριών ωρών. Δείτε video με δηλώσεις Δερμιτζάκη, μέσα στο κείμενο.
Στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ
Στην Οστάνδη προσγειώθηκε στις 2:30 ώρα Ελλάδας η αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά από ένα ταξίδι τριών ωρών...Την ομάδα υποδέχτηκε ένας υπάλληλος της Μπριζ και οι παίκτες ήδη βρίσκονται στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν το επόμενο τριήμερο.
Οι οπαδοί που ταξίδεψαν με το τσάρτερ θα μείνουν σε διαφορετικό ξενοδοχείο όπως συνηθίζεται στις τελευταίες εκτός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.
Ο καιρός που συνάντησαν στο Βέλγιο, είναι καθαρά φθινοπωρινός και η θερμοκρασία κοντά στους 14 βαθμούς Κελσίου. Συνθήκες πολύ διαφορετικές από αυτές που επικρατούν εδώ, αλλά ...καθαρά ποδοσφαιρικές.

Κατά τη αναχώρηση του Δικεφάλου από το "Μακεδονία" ο Παύλος Δερμιτζάκης -χωρίς άγχος- τόνισε πως το ταξίδι του "Δικεφάλου" τώρα αρχίζει και ότι η ομάδα θα παίξει στα ευρωπαϊκά σαλόνια για να «γουστάρει»!

«Στο Γιουρόπα Λιγκ, έχουμε μπροστά μας δύσκολα, αλλά ωραία παιχνίδια. Ο πρώτος στόχος μας ήταν να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τώρα μπαίνουμε σε μια ωραία διαδικασία, στην όλη η ομάδα το γουστάρει αυτό. Φυσικά ο στόχος, όπως πάντα, είναι να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το πρώτο παιχνίδι δεν κρίνει τίποτα, είναι έξι παιχνίδια με βαθμολογία, αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Σαν ομάδα έχουμε τις δυνατότητες να φέρουμε κάτι θετικό», είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και εν συνεχεία σχολίασε την μέτρια εμφάνιση της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Δεν πρέπει να συσχετίζουμε το ένα παιχνίδι, μ΄ αυτό, που έρχεται. Αυτό το παιχνίδι είναι κάτι ιδιαίτερο, υπάρχει ένα μεγάλο κίνητρο και η ομάδα θα δώσει τα δείγματα τα γραφής, που έδωσε στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μέσα απ΄ αυτά τα παιχνίδια, αναδεικνύεται και ψήνεται η ομάδα, αλλά και χτίζει το όνομα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη».

Οσο για την Μπριζ είπε: «Η Μπριζ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αν και δεν πάει καλά στο βελγικό πρωτάθλημα, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Την έχουμε μελετήσει, θα την μελετήσουμε κι άλλο. Σ΄ αυτό το επίπεδο, όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και θέλουν την ανάλογη προσοχή».

Διαβάστε ακόμη...