Αγωνία για δύο…

Σε δυο αναγκαστικές αλλαγές προχώρησε κατά τη διάρκεια του ματς ο Άγγελος Αναστασιάδης, με τους Κατσικά και Αθανασιάδη να βγαίνουν από τον αγωνιστικό χώρο κουτσαίνοντας, απόρροια των προβλημάτων που αποκόμισαν στο παιχνίδι.
Αγωνία για δύο…

Ο Γιώργος Κατσικάς σε μια προσπάθεια να ανακόψει τον Τζα Τζετζέ έπεσε στο έδαφος πιάνοντας τον δικέφαλό του και αντικαταστάθηκε στο 28ο λεπτό. Οι πρώτες εκτιμήσεις του Γιώργου Οικονομίδη, που πάντως θα υποβάλει τον παίκτη σε περισσότερες εξετάσεις με την επιστροφή στην Ελλάδα, κάνουν λόγο για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και αν επιβεβαιωθούν θα κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή εκτός υποχρεώσεων για 2-3 εβδομάδες.

Ο Κλάους κατά την επίτευξη του δεύτερου γκολ κόντραρε δυνατά στο πόδι του αντιπάλου και δέχτηκε μια...ξεγυρισμένη σκαριά στα δάχτυλα του δεξιού του ποδιού, πράγμα που -σε συνδυασμό με το τσουχτερό κρύο- του επέφερε έντονους πόνους. Ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να έχει κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, ωστόσο και η δική του κατάσταση θα επανεκτιμηθεί αύριο επί ελληνικού εδάφους.

Διαβάστε ακόμη...