"Χρειαστήκαμε μία ώρα για να βρούμε τα πατήματα μας"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, οποίος τόνισε πως η εγχώρια αγωνιστική απραξία δεν έκανε καλό στο Δικέφαλο.
"Χρειαστήκαμε μία ώρα για να βρούμε τα πατήματα μας"

Πιο συγκεριμένα:

"Χάσαμε τον Κατσικά που έχει μια θλάση και μάλλον θα τον κρατήσει 20-30 μέρες έξω. Ήταν ένα δύσκολο ματς υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και ήταν λογικό να κάνουμε πάρα πολλά λάθη. Δεν μπορείς να υπολογίσεις σε τέτοιο γήπεδο κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να έχουν πολλά προβλήματα τα παιδιά. Κρατάω μόνο τα θετικά".

"Ήταν φανερό να υπάρχει πρόβλημα και από την αγωνιστική απραξία. Χρειαστήκαμε μία ώρα για να βρούμε τα πατήματα μας. Να τρέξουμε, να δώσουμε γρήγορες πάσες. Για να κάνουμε ότι κάνουμε τόσο καιρό στο γήπεδο.

Σε κανέναν δεν κάνει καλό η αγωνιστική απραξία. Ούτε στην ομάδα, ούτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε στους παίκτες, ούτε στον κόσμο. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία αναβολή".

Για το γεγονός ότι η ομάδα ανέβηκε μετά το 60': "Εκτός από την θέληση των παιδιών να νικήσουν τις αντίξοες συνθήκες, το κακό γήπεδο και την αγωνιστική απραξία, ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα μας είναι ότι τρέχουμε. Τρέχουμε πολύ".

Διαβάστε ακόμη...