Τελικός για τον Δικέφαλο στη Λευκορωσία!

Μεγάλο παιχνίδι δίνει σήμετα το βράδυ ο ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ντιναμό Μινσκ...
Τελικός για τον Δικέφαλο στη Λευκορωσία!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Ant1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. Το παιχνίδι δεν θα γίνει στο Μινσκ αλλά στο γήπεδο της Μπάτε Μπορίσοφ και πιο συγκεκριμένα στην "Μπορίσοφ Αρένα", η οποία απέχει 80 χιλιόμετρα από το Μινσκ... Αντίπαλος του ΠΑΟΚ -εκτός βέβαια από την Ντιναμό- θα είναι και το πολύ κρύο που επικρατεί αυτές τις μέρες στην περιοχή! Μάλιστα υπολογίζεται πως την ώρα του παιχνιδιού ο υδράργυρος θα είναι καθηλωμένος στο -7!

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μακ και Μαντούρο, ενώ ερωτηματικό παραμένει ως αυτή την ώρα η συμμετοχή του Αλέξανδρου Τζιόλη,  ο οποίος όμως αισθάνεται πολύ καλύτερα και είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη. 

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλώντας για το παιχνίδι επεσήμανε μεταξύ των άλλων: "Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι, με έναν αντίπαλο ο οποίος στην ουσία έχει μείνει εκτός Ευρώπης και αυτό αν είναι θετικό ή αρνητικό θα το ξέρουμε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Συνήθως μια ομάδα η οποία δεν έχει στόχο και παίζει και μέσα στην έδρα της, παίζει ελεύθερα και άνετα χωρίς το ψυχολογικό βάρος, και αν συμβεί αυτό καταλαβαίνετε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο. Αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους μας, συν το ότι η ομάδα έχει περίπου τρεις εβδομάδες αγωνιστική απραξία. Έλειπαν οι διεθνείς για αρκετό διάστημα και η ομάδα στην ουσία με τα προβλήματα που είχαμε έκανε όλη μαζί γύρω στις 4-5 προπονήσεις. Οπότε πρέπει και αυτό να μας προβληματίσει για να δούμε σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε" και συνέχισε λέγοντας..."

Στην προσπάθειά του για το διπλό ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος του στην "Μπορίσοφ Αρένα", καθώς οπαδοί του που ταξίδεψαν ως εκεί προερχόμενοι από Ελλάδα και Γερμανία θα βρεθούν στις εξέδρες και θα ενθαρρύνουν την ομάδα.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, σε αυτό αναμένεται να βρεθούν οι: Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας (ή Κατσικάς), Σκόνδρας στην άμυνα, Κάτσε, Τζιόλης, Τζανδάρης στη μεσαία γραμμή, Σαλπιγγίδης, Περέιρα, Αθανασιάδης στην επίθεση.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αυστριακός Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ, με βοηθούς του τους συμπατριώτες του Ματίας Βίνζαουερ, Ρόλαντ Μπράντνερ, επιπλέον διαιτητές τους Ρενέ Αϊσνερ και Ντομινίκ Ούσαν, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Αυστριακός Ρίχαρντ Χίμπλερ.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ  Ο ΠΑΟΚ είναι στην 3η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς πίσω από την Γκιγκάμπ που έχει 7 βαθμούς και η νίκη στην παγωμένη Λευκορωσία είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, ώστε την επόμενη αγωνιστική να παίξει έναν ακόμη τελικό με την Γκινγκάμπ στην Τούμπα, στην προσπάθειά του να πάρει το εισιτ'ηριο για τους "32" της διοργάνωσης. Μια Γκινγκάμπ που σήμερα υποδέχεται την Φιορεντίνα σε παιχνίδι που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...