Τι είδε ο Σκωτσέζος;

Η σημερινή μέρα εκτός από τις συνεντεύξεις τύπου των δύο προπονητών και τις τελευταίες προπονήσεις περιελάμβανε και την επίσκεψη του  Σκωτσέζο Γουίλιαμ Μακ Ντούγκαλ
Τι είδε ο Σκωτσέζος;
Η σημερινή μέρα εκτός από τις συνεντεύξεις τύπου των δύο προπονητών και τις τελευταίες προπονήσεις των ομάδων, περιελάμβανε και την επίσκεψη του  Σκωτσέζου Γουίλιαμ Μακ Ντούγκαλ. Ο αξιωματούχος της ΟΥΕΦΑ ήρθε το απόγευμα στην Τούμπα για να δει από κοντά την πορεία των έργων τα οποία όπως είναι  γνωστό έγιναν το τελευταίο διάστημα στο γήπεδο της Τούμπας

Το  "λίφτινγκ" του γηπέδου ολοκληρώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο  και έτσι ο ΠΑΟΚ, σε λίγες ώρες θα μπορέσει να παίξει τελικά στην φυσική του έδρα απέναντι στον πολυδιαφησμένο Άγιαξ.

Αναφορικά με τον σημερινό έλεγχο, ο Σκωτσέζος Μακ Ντούγκαλ, έφτασε στην Τούμπα στις 6:00 το απόγευμα και  τσέκαρε με προσοχή  τα επίμαχα σημεία του σταδίου που χρειαζόταν βελτίωση. Μαζί του ήταν συνέχεια ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Νίκος Μαυρομάτης και το μέλος της διοίκησης, Γιώργος Φαρλαλής που επιστατούσε όλο αυτό το διάστημα τα έργα.

Θυμίζουμε ότι ο  Σκωτσέζος είχε επισκεφθεί την Τούμπα και πριν την έναρξη των έργων και είδε τις αλλαγές που έγιναν το τελευταίο διάστημα.


Διαβάστε ακόμη...