Στην τελική ευθεία

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τον Αγιαξ και είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο βήμα.
Στην τελική ευθεία
Στην τελική ευθεία για την μεγάλη πρόκριση, πλέον ο Δικέφαλος. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τον Αγιαξ και είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν μία μαγική νύχτα στους περίπου 27.000 οπαδούς που θα δώσουν βροντερό  παρόν στην Τούμπα.

Στην σημερινή απογευματινή προπόνηση στην Σουρωτή ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν εκεί, παρακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα και στο τέλος συγκέντρωσε τους παίκτες και τους ζήτησε  να παίξουν όλοι μαζί σαν μία πραγματική οικογένεια για την πολυπόθητη πρόκριση. Το πρόγραμμα διήρκεσε περίπου 1 ώρα  και αυτό γιατί ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν ήθελε να φορτώσει με  επιπλέον κούραση τους παίκτες του, παραμονή του αγώνα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής και στο τέλος ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Κρέσιτς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα.

'Οπως όλα δείχνουν η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Παύλος Δερμιτζάκης θα είναι η ίδια με το «Αμστερνταμ Αρινα» εκτός από 2 θέσεις. Η μία θέση του Χαλκιά θα πάρει κάτω από τα δοκάρια ο Κρέσιτς και την θέση του Μαλεζά στα στόπερ ο Κοντρέρας. Δίπλα του θα αγωνιστεί ο Τσιρίλο, ενώ στα άκρα Μπουσαϊντί και Σνάουτσνερ. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Βιτόλο και ο Γκαρσία, μόνος μπροστά στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης και «φτερά» αριστερά και δεξιά οι Σορλέν και Βιεϊρίνια αντίστοιχα. Πίσω από τον "Σάλπι" θα είναι ο σκόρερ του «Αρίνα» Βλάνταν Ίβιτς.

Διαβάστε ακόμη...