Έδειξε Κοντρέρας…

11άδα βλέπει ο Κοντρέρας. Για βασικό προορίζει τον Χιλιανό ο Δερμιτζάκης. Οι ίδιοι με το Άμστερνταμ οι υπόλοιποι δέκα, στη ρεβάνς...
Έδειξε Κοντρέρας…

Για παρτενέρ του Στέλιου Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας προορίζει τον Πάμπλο Κοντρέρας ο Παύλος Δερμιτζάκης, όπως έδειξε ξεκάθαρα στις δοκιμές που πραγματοποίησε στην προπόνηση της Δευτέρας, δύο μέρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ στην Τούμπα.

Ο Έλληνας τεχνικός δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χιλιανό και σκοπεύει να του... δώσει τη θέση του Μπρούνο Τσιρίλο που ξεκίνησε στο παιχνίδι του Άμστερνταμ. Από εκεί και πέρα ο Έλληνας προπονητής δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει κάποια άλλη αλλαγή σε σχέση με το ματς της περασμένης Τετάρτης, ενώ ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του θα βρίσκεται στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν κριθεί απαραίτητο από την εξέλιξη του ματς.

Αύριο το απόγευμα στις 6 ο ΠΑΟΚ θα κάνει την τελευταία του προπόνηση και λίγο αργότερα θα επιλεγούν οι 18 που θα συγκροτήσουν την αποστολή της ομάδας. Όπως είναι γνωστό από ημερών, τα εισιτήρια του παιχνιδιού της Τετάρτης έχουν εξαντληθεί.

ΠΗΓΗ: SPORTDOG.GR

Διαβάστε ακόμη...