Aνακοίνωση της ΠΑΕ για τον αγώνα της Τετάρτης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε  ανακοίνωση αναφορικά με τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον  Άγιαξ.
Aνακοίνωση της ΠΑΕ για τον αγώνα της Τετάρτης
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε πριν λίγα λεπτά ανακοίνωση και εφιστά την προσοχή όλων μας για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Άγιαξ, μιας και η ΟΥΕΦΑ μας περιμένει στη γωνιά!

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς της UEFA απαγορεύεται η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και laser κατά τη διάρκεια όλων των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γι αυτό, λοιπόν, παρακαλούμε θερμά όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που θα βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας στη ρεβάνς της 4ης Αυγούστου, να αποφύγουν τη χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και laser, που αυτομάτως θα επιφέρουν μεγάλες ποινές στον Σύλλογο από την αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζουμε, για πολλοστή φορά, ότι η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. είναι, ήδη, υπότροπη ύστερα από τον περσινό εκτός έδρας αγώνα της με την SC Heerenveen, αλλά και μετά την πλήρη καταγραφή των λίγων μεμονωμένων περιστατικών από τον παρατηρητή της αναμέτρησης με τον AFC Ajax μέσα κι έξω από την «Amsterdam Arena».

Σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA πριν από την έναρξη αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να υπάρχουν κενά διαζώματα στους διαδρόμους όλων των θυρών, κάτι που ο παρατηρητής της UEFA θεωρεί απαραίτητο για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι δεν έχουν εξασφαλισμένη την είσοδό τους στο γήπεδο να μην βρεθούν στον περιβάλλοντα χώρου της Τούμπας, καθώς δεν υπάρχουν εισιτήρια προς πώληση και πιθανός συνωστισμός έξω και μέσα στο γήπεδο να επιφέρει επιπλέον προβλήματα στη διεξαγωγή του αγώνα.

Ενημερώνουμε τον κόσμο που θα βρεθεί το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας, ότι οι θύρες για την πρόσβαση στις εξέδρες θα ανοίξουν στις 19.15 , ενώ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση απαγορεύεται η δωρεάν είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα και τους φιλάθλους της.

Συμπαρασταθείτε στην ομάδα μας με τον τρόπο που μόνοι εσείς μπορείτε».

Διαβάστε ακόμη...