Κάποιοι δε βάζουν μυαλό ποτέ!!!

Ενώ ο ΠΑΟΚ χαρίζει χρήμα, οι εταιρείες στοιχημάτων και πάλι "αποπροσανατολίζουν" τον κόσμο με τα ποσοστά που δίνουν στο ΠΑΟΚ - Άγιαξ!
Κάποιοι δε βάζουν μυαλό ποτέ!!!
Μετά την παταγώδη αποτυχία των στοιχηματικών εταιριών στην εκτίμηση του αποτελέσματος του αγώνα της περασμένης Τετάρτης, στην Άμστερνταμ Αρίνα, ας δούμε τι λένε σήμερα οι αριθμοί για το Άγιαξ-ΠΑΟΚ.
Πάνω - κάτω όλες οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες δίνουν τα ακόλουθα ποσοστά: 3.30 ο άσος , 3.20 το Χ , 2.00 το διπλό. Μεγάλο φαβορί επομένως -κατά την άποψή τους- τόσο για τη νίκη όσο και για την  πρόκριση γενικότερα, είναι η ολλανδική ομάδα...

Για μια φορά ακόμα οι εταιρείες, όπως άλλωστε έκαναν και στον πρώτο αγώνα δείχνουν να συνυπολογίζουν κάποιους σταθμισμένους παράγοντες που σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο βοηθούν ώστε να διαμορφωθεί με τη μεγαλύτερη ακρίβεια η στατιστική πιθανότητα νίκης της μίας ή της άλλης ομάδας.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να μετρήσει σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια η ψυχρή γλώσσα των αριθμών και των μαθηματικών σχέσεων γενικότερα,  είναι το τεράστιο πάθος μιας παλλόμενης Τούμπας που θα πάρει από το χέρι  και θα οδηγήσει τον "Δικέφαλο" στην επόμενη φάση του Champions League, τη στατιστική και τα μαθηματικά στα σκουπίδια και τους παίκτες του Αίαντα άπραγους στην πατρίδα τους....

Πάμε γερά ΠΑΟΚΑΡΑ, η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ!!!!!!!

Διαβάστε ακόμη...