Καθοριστικό 24ωρο για Ζλάταν

Η συμμετοχή του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο μεγάλο ματς της Τετάρτης, θα κριθεί στο επόμενο 24ωρο...
Καθοριστικό 24ωρο για Ζλάταν
Τρεις μόνο μέρες μείνανε για το σπουδαίο παιχνίδι με τον Άγιαξ στην Τούμπα. Ένα παιχνίδι - κλειδί, αφού όπως γράφτηκε κατά κόρον στον τύπο, ο αγώνας αυτός θα χαρίσει στον νικητή, την είσοδο στα πλέι-οφ του Champions League και από εκεί και πέρα στην χειρότερη των περιπτώσεων τη συμμετοχή του  στους ομίλους του Europa League.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες ο Παύλος Δερμιτζάκης το ένα μετά το άλλο ξεπερνιούνται (Κοντρέρας, Φιλομένο, Βιεϊρίνια) και πλέον τα  βλέμματα όλων στο "Δικέφαλο" έχουν πέσει επάνω στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς του οποίου η συμμετοχή στο μεγάλο ματς θα κριθεί στο επόμενο 24ωρο...

Ο έμπειρος επιθετικός είδαμε ότι λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας σε καμιά από τις τρεις τελευταίες  προπονήσεις της Σουρωτής κάτι που προβληματίζει  ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας, αλλά φυσικά και το τεχνικό team. Έτσι όλοι περιμένουν με ξεχωριστή αγωνία τη σημερινή προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα και ο Βόσνιος φορ θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς, ώστε να φανεί αν έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα που τον ταλανίζει μετά την επιστροφή από τη Γερμανία.

Ευνόητο είναι πως αν καταφέρει το επόμενο 24ωρο (ουσιαστικά μιλάμε για την σημερινή προπόνηση, αλλά και αυτήν που είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί) και προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα , τότε οι πιθανότητες να δώσει το παρόν στο παιχνίδι της Τετάρτης  είναι πάρα πολλές.

Βέβαια σε ένα κλασικό 4-2-3-1, θεωρείται βέβαιο πως  στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Σαλπιγγίδης και ο (υγιής) Μουσλίμοβιτς θα μείνει στον πάγκο, αλλά κανείς δεν παραγνωρίζει πως η παρουσία του στην αποστολή αρχικά και στην 11άδα -αν χρειαστεί ανάλογα με την εξέλιξη του ματς-  μπορεί να δώσει σημαντική  βοήθεια στην επίθεση αποτελώντας έτσι ένα ακόμα βέλος στη φαρέτρα του Παύλου Δερμιτζάκη .

Διαβάστε ακόμη...