Τα εισιτήρια για το ματς στη Φλωρεντία

Η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 30/10, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα ACF FIORENTINA- ΠΑΟΚ της φάσης των ομίλων του EUROPA LEAGUE, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6/11, 21:05 (τοπική) στο Artemio Franchi.
Τα εισιτήρια για το ματς στη Φλωρεντία

Τα εισιτήρια θα διανεμηθούν αφενός στους συνδέσμους φίλων ΠΑΟΚ (εντός και εκτός Ελλάδας) και αφετέρου κατά προτεραιότητα και μέχρι εξαντλήσεώς τους στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής χρονιάς 2014- 2015 από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας.

Αναλυτικά:
- Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν την Πέμπτη 30.10.2014 και την Παρασκευή 31.10.2014 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 και το Σάββατο 01.11.2014 από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.
- Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

First category tickets: 90€ (μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας σε Σουίτες, VIP και Θ1)
Fans gate tickets: 17€

- Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα για την αγορά (1) εισιτηρίου ανα κάτοχο με την επίδειξη της ταυτότητας/διαβατηρίου και του εισιτηρίου διαρκείας τους μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων.
- Για τους μη κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Δεδομένης της ιταλικής νομοθεσίας και των κανονισμών της Φιορεντίνα για την διάθεση και τον έλεγχο των εισιτηρίων, οφείλουμε εκ των προτέρων να διευκρινίσουμε τα εξής:

- H αγορά του εισιτηρίου προϋποθέτει την επίδειξη ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου και θα συνοδεύεται από τη συμπλήρωση μιας υπεύθυνης δήλωσης κατά την οποία ο φίλαθλος δηλώνει ότι παραλαμβάνει το εισιτήριο του αγώνα για ιδιωτική χρήση και δεν θα το μεταβιβάσει σε τρίτο πρόσωπο. Σύμφωνα με την Ιταλική νομοθεσία τα δηλωθέντα στοιχεία του φιλάθλου θα δοθούν στην αντίπαλη ομάδα προκείμενου αφενός να γίνεται ταυτοποίηση του εισιτηρίου κατά την είσοδο του φιλάθλου στο γήπεδο της Φιορεντίνα ταυτόχρονα με την επίδειξη της ταυτότητας ή του διαβατηρίου και αφετέρου να ενεργοποιηθούν στη βάση δεδομένων των εισιτηρίων της αντίπαλης ομάδας. Σε περίπτωση άρνησης του φιλάθλου, η γηπεδούχος ομάδα έχει το δικαίωμα να μην του επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε φέρει καμία ευθύνη και ως εκ τούτου δεν επιστρέφεται το αντίτιμο του εισιτηρίου είτε από τη διοργανώτρια ομάδα είτε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

- Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένη να συμπληρώσει μια λίστα όπως η ακόλουθη και στην οποία θα αναγράφονται όλα τα εισιτήρια των φιλάθλων μας με τα στοιχεία τους. Η προαναφερόμενη λίστα θα πρέπει να παραδοθεί στην αντίπαλη ομάδα στις 5/11/2014 δηλαδή μια ημέρα νωρίτερα από τη διεξαγωγή του αγώνα. Η διοργανώτρια ομάδα ενεργοποιεί τα πωληθέντα εισιτήρια εισάγοντας τα στοιχεία της λίστας στη βάση δεδομένων της.

Διαβάστε ακόμη...