Πρόστιμο… «καμπανάκι» για τα βεγγαλικά

Τα λιγοστά βεγγαλικά που άναψαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο «Άμστερνταμ Αρένα» θα κοστίσουν 25.000 ευρώ στην ΠΑΕ…  
Πρόστιμο… «καμπανάκι» για τα βεγγαλικά
Τα λιγοστά βεγγαλικά που άναψαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο «Άμστερνταμ Αρένα» θα κοστίσουν 25.000 ευρώ στην ΠΑΕ…Αυτό ήταν το πρόστιμο που επέβαλλε η UEFA στον «Δικέφαλο» για τους πυρσούς που άναψαν στο Αμστερνταμ και φυσικά στην ΠΑΕ χτύπησε… καμπανάκι ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας.  Η τιμή είναι κυριολεκτικά κομμένη ταρίφα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα στη ρεβάνς!

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει κάνει πολύ αυστηρές τις ποινές για τέτοιου είδους συμβάντα και στον ΠΑΟΚ ήδη θέλουν να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προλάβουν δυσάρεστες καταστάσεις στο ματς με τον Άγιαξ στην έδρα τους.

Εχτές πάντως στην "Άμστερνταμ Αρίνα" όταν άναψαν οι πέντε (5) πυρσοί στην κερκίδα μας , η ολλανδική αστυνομία θέλησε να συλλάβει αυτούς που τους άναψαν κάτι που αποτράπηκε την τελευταία στιγμή.

400 ΟλλανδοίΤον αριθμό των 400 εισιτηρίων, από τα 3300 που δικαιούνται, ζήτησε ο Αγιαξ για να καλύψει τη ζήτηση των οπαδών του για το ματς στην Τούμπα. Οι φίλαθλοι του «Αίαντα» θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8.

 

Διαβάστε ακόμη...