"Θέλουμε τον κόσμο και στο πρωτάθλημα"

Ο Ραζβάν Ρατς μίλησε για την παρουσία του κόσμου του στη σημερινή αναμέτρηση και σημείωσε πως η ομάδα χρειάζεται ανάλογη στήριξη από τις εξέδρες και στα εγχώρια παιχνίδια.
"Θέλουμε τον κόσμο και στο πρωτάθλημα"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν δυσκολεύει η υπόθεση πρόκριση μετά τη σημερινή ήττα: "Το αποτέλεσμα σήμερα στο Μινσκ μας κρατάει ακόμα στην υπόθεση πρόκριση. Βέβαια πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα στην Φλωρεντία και να νικήσουμε τα άλλα δύο ματς. Πρώτος τελικός για μας είναι στην Ιταλία και μετά βλέπουμε".

Για το παιχνίδι: "Ήταν επίπονο παιχνίδι σήμερα. Πρέπει να ξεκουραστούμε αλλά να αλλάξουμε και πνευματικά ώστε να προετοιμαστούμε σε ένα διαφορετικό παιχνίδι όπως αυτό με την Βέροια.

Για την παρουσία του κόσμου: "Είναι πάρα πολύ όμορφο να φωνάζουνε οι οπαδοί σου 90 λεπτά αλλά και μετά το ματς και παρά την ήττα. Οι παίκτες της Φιορεντίνα έμειναν με ανοιχτό το στόμα και με ρωτούσαν αν είναι πάντα έτσι. Έχουμε και εμείς ένα χρέος απέναντι στον κόσμο να δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα. Το ζητάω και σαν χάρη να είναι έτσι και στα ματς του πρωταθλήματος και εμείς θα τα δίνουμε όλα γιατί το πρωτάθλημα είναι ένας σημαντικός στόχος".

Διαβάστε ακόμη...