"Πληρώσαμε τα λάθη μας"

Στη συνέντευξη τύπου  που ακολούθησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στη Φιορεντίνα, ο Άγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στα λάθη τα οποία κόστισαν στον ΠΑΟΚ αλλά και την αναγνώριση της προσπάθειας που έκανε η ομάδα από τον κόσμο.
"Πληρώσαμε τα λάθη μας"

Τα όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου:

"Δεν κάναμε σχεδόν τίποτα από αυτά που μπορούμε. Από δικά μας λάθη έγιναν οι φάσεις του αντιπάλου και μια φορά το πληρώσαμε. Όταν παίζεις με μια ομάδα έμπειρη από μεγάλο πρωτάθλημα, δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη. Αυτό πάθαμε σήμερα".

Για το αν επηρέασε η αλλαγή σχηματισμού: "Είχα πει ότι θα αλλάξουμε σχηματισμό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Τα λάθη δεν έγιναν λόγω του σχηματισμού αλλά από επιπολαιότητες απέναντι σε μια ομάδα που μας πίεσε και εμείς νομίζαμε ότι θα είναι εύκολη. Ακόμα και στο δεύτερο μέρος, δεχθήκαμε αντεπιθέσεις μετά από λάθη που απαγορεύεται να κάνει μια επαγγελματική ομάδα".

Για την Φιορεντίνα: "Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, όχι υπερβολικά ούτε παθητικά. Σήμερα είχαμε μια ομάδα απέναντι με πολλούς ξεκούραστους παίκτες, κι εμείς βγάλαμε σχεδόν τα ίδια χιλιόμετρα με αυτούς. Τέτοια ματς με αυτές τις ομάδες, κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εγώ κρατάω τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών. Κάποια παιδιά που δεν έχουν τις εμπειρίες όμως πρέπει να μάθουν πως να λειτουργούν. Βασικά πράγματα, βασικά λάθη".

Για τον κόσμο: "Τον κόσμο του ΠΑΟΚ τον ξέρω πολύ καλά. Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Σήμερα χειροκρότησε την προσπάθεια. Εκτιμάει από αυτά που βλέπει. Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις τον κόσμο".

Για τον ΠΑΟΚ απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους: "Βάση των αποτελεσμάτων και της εικόνας, ίσως είναι αλήθεια ότι δυσκολευόμαστε να ανταποκριθούμε. Κάποια παιδιά θέλουν χρόνο να βελτιωθούν και να μάθουν. Θα δούμε που θα πάει στο τέλος".

Για την πρόκριση: "Εγώ ξέρω ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αλλά άλλος αποφασίζει".

Διαβάστε ακόμη...