Στην αρένα... για την πρόκριση!

Ανακοινώθηκε η 11άδα του ΠΑΟΚ. Δείτε την μέσα στο κείμενο...
Στην αρένα... για την πρόκριση!
Μεγάλο ματς απόψε το βράδυ στο Άμστερνταμ με τον "Δικέφαλο" να αντιμετωπίζει ένα από τα λεγόμενα θηρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τον Άγιαξ, στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Δίπλα στην ομάδα και πάλι ο ανυπερέβλητος κόσμος της, που ταξίδεψε στην άλλη άκρη της ηπείρου μας, με ότι μέσο ήταν διαθέσιμο για να βρεθεί στο πλευρό της. Όπως όλα δείχνουν κοντά στους 5000 τρελαμένους  ΠΑΟΚτσήδες θα συμπαρασταθούν στον "Δικέφαλο" στην Άμστερνταμ Αρένα, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη θα είναι καρφωμένοι εκείνη την ώρα στις τηλεοπτικές οθόνες στηρίζοντας νοερά τις προσπάθειες των παικτών μας.

Από χθες το απόγευμα πάντως η ολλανδική πρωτεύουσα έχει εντονότατο ασπρόμαυρο χρώμα από τους χιλιάδες φίλους του "Δικεφάλου". Πολλοί από αυτούς που βρίσκονται στο Άμστερνταμ και δεν έχουν ακόμα στα χέρια τους το μαγικό χαρτάκι, κάνουν έναν πραγματικό αγώνα δρόμου για να το εξασφαλίσουν ώστε να  σταθούν δίπλα στις προσπάθειες των παικτών του Παύλου Δερμιτζάκη.

Ο τελευταίος σε χτεσινοβραδινές δηλώσεις αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι τόνισε ότι: «Σεβόμαστε τον Αγιαξ, είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στο παιχνίδι, έχουμε καθαρό μυαλό και προσέξουμε την τακτική μας συμπεριφορά μπορούμε να ζητήσουμε κάτι μεγάλο.

Ο Αγιαξ είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, με πολύ καλή κατοχή της μπάλας και γρήγορη κυκλοφορία. Θα πρέπει να κλείσουμε τους χώρους, να παίξουμε σφιχτά, να προσπαθήσουμε να κλέψουμε μπάλες και να βγούμε στην κόντρα. Αν το πετύχουμε θα κάνουμε κάτι καλό» είπε και συμπλήρωσε ότι θα επιστρέψει στην τακτική Σάντος, γιατί «τα πετυχημένα πράγματα δεν τα αλλάζεις».

Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει με  4-2-3-1 με 11άδα τους: Χαλκιά, Μπουσαϊντί, Σνάουτσερ, Τσιρίλο,  Μαλεζά, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιερίνια, Ίβιτς, Σορλέν και Σαλπιγγίδη.

Για μας δεν έχει καμιά απολύτως  σημασία ποιοι θα παίξουν. Αυτό που έχει σημασία είναι όσοι παίξουν, να τα δώσουν όλα στο χορτάρι του Άμστερνταμ Αρένα και να κάνουν περήφανους όλους τους ΠΑΟΚτσήδες του πλανήτη, θέτοντας ταυτόχρονα τις βάσεις για μια μεγάλη πρόκριση την επόμενη Τετάρτη στην παλλόμενη Τούμπα...

Από την άλλη πλευρά, ο Γιολ πήρε στην αποστολή όλα τα αστέρια του «Αίαντα», εκτός του νεοαποκτηθέντα Ελ Χαμνταουί, τον οποίο δεν πρόλαβε να δηλώσει στην UEFA.

Στην αποστολή μετέχουν οι Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Αλντερβέιρελντ, Βερτόνγκεν, Ανίτα, Ενό, Σουλεϊμανί, Ερικσεν, Ντε Γιονγκ, Εμάνουελσον, Βερμέερ, Σουάρες, Μπλιντ, Λίντγκρεν, Ντε Ζέου, Χουν Γιουκ Σουκ, Ολεγέρ, Ζεγκελάαρ, Σαρπόνγκ.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...