Δερμιτζάκης: «Μπορείτε να πετύχετε πολλά»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στους παίκτες του, προσπαθώντας να τους εμψυχώσει και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.
Δερμιτζάκης: «Μπορείτε να πετύχετε πολλά»
Την πρώτη του προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας  ο ΠΑΟΚ, δύο μέρες περίπου πριν από το πρώτο του παιχνίδι με τον Αγιαξ για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου», Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, προσπαθώντας να τους εμψυχώσει και να τους αφυπνίσει, έτσι ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

«Εάν παίξετε σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές σας, τότε μπορείτε να πετύχετε πολλά», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Δερμιτζάκης κατά την προπόνηση, μιλώντας τους για περίπου 10 λεπτά.

Κανονικά Βιεϊρίνια και Σορλέν

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Βιεϊρίνια και Σορλέν, γεγονός πολύ ευχάριστο, ειδικά για τον Γάλλο μέσο, ο οποίος είναι ο παίκτης που ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον από την δηλητηρίαση που «χτύπησε» την ομάδα την περασμένη εβδομάδα.

Σε κανονικούς ρυθμούς και ο Βλάνταν Ιβιτς που συμμετείχε  στο πρόγραμμα της ομάδας. Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε  ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης υπό τις οδηγίες του καινούριου γυμναστή της ομάδας.

Εντυπωσιασμένοι οι πάντες...

Να σημειωθεί ότι όλοι στην αποστολή έμειναν εντυπωσιασμένοι  από την  «Αμστερνταμ Αρίνα», που είναι πραγματικά ένα «στολίδι». Όσοι από εμάς είχαμε την τύχη να επισκεφτούμε το γήπεδο του Άγιαξ αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της έκπληξης που αισθάνθηκαν όσοι συμμεεχουν στην αποστολή... Η προπόνηση έγινε σε ένα από τα βοηθητικά γήπεδα και όχι στο κεντρικό όπου φυσικά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Σε αυτό ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί α'θυριο την ώρα τους ματς, σύμγωνα με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος έμεινε ο Θοδωρής Ζαγοράκης που έκανε πολλά θετικά σχόλια λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ένα τέτοιο προπονητικό κέντρο θα ήθελε να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακολούθησε την προπόνηση μαζί με τον Ζήσην Βρύζα, με τον οποίο για αρκετή ώρα συνομιλούσε.

Διαβάστε ακόμη...