Δίψα για ένα εισιτήριο της ρεβάνς

Φεύγουν με γρήγορους ρυθμούς τα εισιτήρια για τη ρεβάνς της 4ης Αυγούστου κόντρα στον Άγιαξ στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League
Δίψα για ένα εισιτήριο της ρεβάνς
Μπορεί να απομένουν χρονικά εννιά μέρες μέχρι τη ρεβάνς της Τούμπας με τον Αίαντα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και να μεσολαβεί σε δυο μέρες το πρώτο παιχνίδι των ομάδων στο Άμστερνταμ, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όμως έδειξαν από σήμερα τις διαθέσεις τους για τα εισιτήρια του σπουδαίου αυτού αγώνα...

Από το πρωί της Δευτέρας ουρές σχηματίζονται έξω από τα εκδοτήρια της Τούμπας από φιλάθλους της ομάδας που προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα από τα μαγικά χαρτάκια του επαναληπτικού. Όπως είναι γνωστό τα εκδοτήρια θα λειτουργούν καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.

Θυμίζουμε ότι για τη θύρα 8 δεν θα διατεθούν εισιτήρια, αφού οι 3.500 περίπου  θέσεις της προορίζονται αποκλειστικά , για τους Ολλανδούς ανεξάρτητα από το αν θα έρθουν τόσοι τελικά.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1: 80 € Θύρες 2, 3: 60 €Θύρες 4, 4Α: 20 €Θύρες 5, 6: 40 € Θύρες 7, 7Α: 25 € VIP's 3ου: 150 € VIP's 4ου: 120 €

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Φυσικά σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος την Τετάρτη στο Άμστερνταμ, εννοείται πως ο ρυθμός διάθεσης θα αυξηθεί κατακόρυφα και τα λίγα έτσι και αλλιώς εισιτήρια που είναι προς διάθεση θα γίνουν καπνός πριν το τέλος της εβδομάδας!

Διαβάστε ακόμη...