Οι δεκατέσσερις που φλερτάρουν με 11άδα

Mε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής είναι πολύ πιθανόν να παραταχτεί ο "Δικέφαλος" στην Άμστερνταμ Αρένα
Οι δεκατέσσερις που φλερτάρουν με 11άδα

Mε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής είναι πολύ πιθανόν να παραταχτεί ο "Δικέφαλος" στην Άμστερνταμ Αρένα. Η τροφική δηλητηρίαση του Σορλέν που τον έχει καταβάλει σημαντικά τις μετά την επιστροφή από τη Γερμανία,  και η μεγάλη διάθεση του Πάμπλο Κοντρέρας στις τελευταίες προπονήσεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν τον Παύλο Δερμιτζάκη να βάλει στην αρχική 11άδα τους Κουτσιανικούλη και Κοντρέρας στη θέση των Σορλέν και Μπουσαϊντί αντίστοιχα.

Το 4-2-3-1 θα είναι όπως όλα δείχνουν το σχήμα με το οποίο θα κατέβει ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ το βράδυ της Τετάρτης . Όσον αφορά τα πρόσωπα, πέραν του Κώστα Χαλκιά, στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θα δούμε πιθανότατα τους Σνάουτσερ, Τσιρίλο, Μαλεζά, Μπουσαϊντί ή Κοντρέρας. Αμυντικά χαφ οι γνωστοί Βιτόλο και Γκαρσία, ενώ μπροστά τους από αριστερά προς  τα δεξιά οι Σορλέν (Κουτσιανικούλης), Ίβιτς και Βιεϊρίνια με αιχμή του δόρατος τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Βιεϊρίνια (κάτι που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες), θα περάσει ο Σαλπιγγίδης στα δεξιά και ο Φιλομένο στην κορυφή της επίθεσης...

Διαβάστε ακόμη...