Καθοριστικό ματς στο Ρουντουρού...

Για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Ρουντουρού την Γκινγκάμπ...
Καθοριστικό ματς στο Ρουντουρού...

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Ant1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. Ο Δικέφαλος θα βρει απέναντί του την περυσινή κυπελλούχο Γαλλίας, που όμως φέτος δεν τα πηγαίνει καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα χάνοντας πολλούς βαθμούς τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά πως αν καταφέρει και πάρει το τρίποντο στο Ρουντουρού, κάνει από απόψε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και μάλιστα από πολύ νωρίς. Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν πήρε μαζί του στην  αποστολή τους τους τραυματίες Γιώργο Τζαβέλλα, Χέντβιγκες Μαντούρο και Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Ανοικτό είναι το θέμα του τερματοφύλακα που θα ξεκινήσει απόψε στο παιχνίδι, καθώς όπως δήλωσε ο Αναστασιάδης την απόφαση θα την πάρει την τελευταία στιγμή. Από εκεί και πέρα στην άμυνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι: Σκόνδρας - Κατσικάς -Βίτορ - Ρατς, στη μεσαία γραμμή οι Τζιόλης - Κάτσε -Τζανδάρης και στην επίθεση Σαλπιγγίδης - Αθανασιάδης - Μακ, με τον Περέιρα να συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: "Θα ήταν μεγάλο λάθος αν βλέπαμε ότι ο αντίπαλος είναι τελευταίος στη βαθμολογία. Βλέποντας τα παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα και με τη Φιορεντίνα, η βαθμολογία του δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Είναι μία καλή και πειθαρχημένη ομάδα, πολύ καλή από τη μέση και μπροστά κι αν δεν είμαστε καλά οργανωμένοι και πειθαρχημένοι θα έχουμε προβλήματα. Όχι μόνο δεν πρέπει να εφησυχάσουμε αλλά πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού".

Ο ΠΑΟΚ θα έχει απόψε τη συμπαράσταση αρκετών εκατοντάδων οπαδών του οι οποίοι έκαναν το μακρινό ταξίδι προερχόμενοι από την Ελλάδα, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Όσον αφορά τον αντίπαλο,  στην αποστολή συμμετέχουν οι: Σαμασά, Λοσλ, Κερμπρά, Ανγκούα, Λεβένκ, Σορμπόν, Γιάκομπσεν, Μπάκα, Μποβέ, Ζιρές, Μαρβό, Πιε, Γιαταμπαρέ, Σανκαρέ, Ματίς, Μαντάν, Σβαρτζ και Ακχαχμπάρ.

Από αυτούς αναμένεται να ξεκινήσουν ο Λοσλ κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Κερμπρά και Σορμπόν, στα πλάγιά της οι Γιάκομπσεν και Λεβλέκ. Στη μεσαία γραμμή οι Σανκαρέ, Ματίς, Γιαταμπαρέ και Μποβί, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζουν οι Σβαρτς και Μαρβό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ ο Λιθουανός Γκεντιμίνας Μαζέικα, με βοηθούς του τους συμπατριώτες του Βιτάουτας Σίμκους και Βιτένις Καζλάουσκας. 4ος διαιτητής θα είναι ο Σαούλιος Ντίρντα. 

 

Διαβάστε ακόμη...