"Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη"

Ο Στέφανος Αθανασιάδηςστις δηλώσεις του τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Γαλλία για το ματς της Πέμπτης με την Γκινγκάμπ για το Europa League, έχοντας έναν και μόνο σκοπό. Τη νίκη...
"Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε:

Αν η ομάδα είναι έτοιμη να μπει στο ματς με επιθετικό πνεύμα: "Από την αρχή της χρονιάς σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να κερδίσουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, και γι' αυτό ήρθαμε στη Γαλλία. Να δείξουμε και πάλι το καλό πρόσωπο που δείχνουμε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη"...

Σε ερώτηση αν είναι ξεχωριστές οι ευρωπαϊκές βραδιές, απάντησε: "Η αλήθεια είναι πως ο ποδοσφαιριστής δείχνει άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη, δεν μπορώ να σας εξηγήσω το λόγο. Η αλήθεια είναι πως κι εμείς δείχνουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην Ευρώπη, έχουμε καταφέρει πολύ σημαντικές νίκες και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά, να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία"

Για το αν η αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό ευνοεί τον ΠΑΟΚ να συγκεντρωθεί στο ματς με την Γκινγκάμπ, είπε: "Όχι, κανένα παιδί δεν σκέφτεται τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι επειδή δεν υπάρχει παιχνίδι την Κυριακή. Πάμε για τη νίκη".

Όσο για το αν αποτελεί επιπλέον κίνητρο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι 9 αγώνες αήττητος εκτός έδρας (πρώτος στη λίστα της ΟΥΕΦΑ), δήλωσε: "Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη, αυτό θέλουμε από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στη Γαλλία και πιστεύω πως θα τα καταφερουμε αύριο"

Διαβάστε ακόμη...