"Τα φαβορί δεν φαίνονται στα λόγια"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, αρνήθηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, επεσήμανε όμως  πως η απόδοσή του θα καθορίσει το αυριανό ματς.
"Τα φαβορί δεν φαίνονται στα λόγια"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αντίπαλο είπε: "Θα ήταν μεγάλο λάθος αν βλέπαμε ότι ο αντίπαλος είναι τελευταίος στη βαθμολογία. Βλέποντας τα παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα και με τη Φιορεντίνα, η βαθμολογία του δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Είναι μία καλή και πειθαρχημένη ομάδα, πολύ καλή από τη μέση και μπροστά κι αν δεν είμαστε καλά οργανωμένοι και πειθαρχημένοι θα έχουμε προβλήματα. Όχι μόνο δεν πρέπει να εφησυχάσουμε αλλά πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού".

Για τα αν η διακοπή στο πρωτάθλημα επηρεάζει και τη διαχείριση του αυριανού ματς, είπε: "Η διαχείριση των παιχνιδιών γίνεται ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. Σε αυτό που πέρασε κι αυτό που έρχεται και γίνεται πάντα σύμφωνα με την εξέλιξη του τελευταίου. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό. Η διαχείριση θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του αγώνα κι αυτή θα εξαρτηθεί καθαρά από εμάς. Δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο. Είναι καθαρά πως θα αντιμετωπίσεις εσύ τον αντίπαλο".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει την ίδια σταθερότητα από αγώνα σε αγώνα, ή έχει την περιέργεια να δει αν η ομάδα του θα έχει σκαμπανεβάσματα: "Δεν είναι θέμα περιέργειας. Είναι καθαρά θέμα προσαρμογής. Πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και αυτό δεν το γνωρίζει κανείς από την αρχή. Απλά η προσπάθεια γίνεται για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο πολύ ενημερωμένοι για την ομάδα που αντιμετωπίζουμε και ανάλογα λειτουργούμε. Το αν η ομάδα θα είναι καλά σε κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Ελπίζω και αύριο να είμαστε αυτό που μπορούμε να δώσουμε, αυτό που μπορούμε να κάνουμε"...

Για το αν θα παίξει ο Ιτανζ ή ο Γιακουμής: "Δεν γνωρίζω ακόμη. Τελευταία στιγμή θα αποφασίσω, όπως γίνεται κάθε φορά με κάθε ποδοσφαιριστή".

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη της Γκινγκάμπ δήλωσε: "Όχι. Πάντα αντιμετωπίζω την ομάδα με την αγωνιστική παρουσία της την ομαδική κι αυτό θα κάνουμε αύριο".

Για το να θεωρεί ότι φαβορί για την πρόκριση είναι ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα σημείωσε: "Τα φαβορί δεν φαίνονται στα λόγια φαίνονται με τους αγώνες και τα αποτελέσματα κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο εμείς κι ελπίζω ότι το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν κι αυτοί. Είναι μια ομάδα που παίζει μες στην έδρα της έχει ένα άσχημο αποτέλεσμα στην πλάτη της και θέλει να ξεκινήσει τα παιχνίδια στο σπίτι της με νίκη. Φαβορί δεν υπάρχει πριν από κάθε παιχνίδι. Είναι μετά. Κι ελπίζω εμείς να είμαστε το φαβορί κατά τη διάρκεια του αγώνα, Όχι πριν".

Όσο για τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού ...: "Οπουδήποτε κι αν γίνονται αυτά είναι καταδικαστέα από όλη την αθλητική οικογένεια του κόσμου. Δυστυχώς συνέβη σε εμάς. Ελπίζω να είναι το τελευταίο. Βέβαια κάθε φορά κάνουμε ευχολόγια. Αλλά σε όλο τον κόσμο συμβαίνουν αυτά και είναι δυσάρεστα σε αυτήν την κοινωνία που έχει τόσα πολλά προβλήματα. Ένα άθλημα που προσφέρει χαρά και το να ξεφύγεις από τα προβλήματα που έχει αυτή η κοινωνία κι εμείς δημιουργούμε κι εκεί προβλήματα. Και αυτό είναι το άσχημο. Να κάνω ευχή; Δεν θα κάνω ευχή. Θα κάνω πρόταση. Να μην ξαναγίνει. Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον να σταματήσει αυτό. Τα ίδια είχαμε πει και στο φιλικό με τη Νάπολι. Το παιχνίδι είχε γίνει για ένα ίδιο περιστατικό. Άρα λοιπόν να σταματήσουμε τα ευχολόγια και να κάνουμε πράξη αυτά".

 

 

Διαβάστε ακόμη...