"Παιχνίδι χωρίς αύριο με Ζίμπρου" (vid)

Στη συνέντευξη τύπου, ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Ζίμπρου για τα play offs του Europa League, ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε μεταξύ των άλλων, πως είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο ...
"Παιχνίδι χωρίς αύριο με Ζίμπρου" (vid)

Tους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Μαντούρο προς τον οποίον έγιναν οι πρώτες ερωτήσεις...

Ήταν έκπληξη η ήττα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς; Πώς σκοπεύετε να αντιδράσετε στο αυριανό παιχνίδι; "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τέτοια αποτελέσματα συμβαίνουν. Αύριο είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στον πρώτο αγώνα η Ζίμπρου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αύριο ελπίζουμε να κάνουμε εμείς"

Μήπως είναι παγίδα η σκέψη πως αύριο θα είναι τα πράγματα πιο εύκολα ; "Όπως ξέρετε ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός μπροστά στον κόσμο του, ελπίζουμε αύριο να είμαστε όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή και να κερδίσουμε".

Σε επισήμανση πως σε αυτό το παιχνίδι παίζεται το ευρωπαϊκό πρεστίζ του ΠΑΟΚ, ο Μαντούρο είπε... "Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ μεγάλη και δυνατή Ευρώπη και μεις αύριο θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι ανήκουμε στην Ευρώπη. Στο πρώτο ματς αφήσαμε κενά στην άμυνα. Αύριο θα προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να μπούμε δυνατά..."

Και συνέχισε: "Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, μπορούμε να αμυνθούμε καλά... το δείξαμε και με την Ίντερ. Δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε"

Ποιο είναι το δίδαγμα από το πρώτο ματς στην Μολδαβία; "Στο πρώτο παιχνίδι εμείς δημιουργούσαμε ευκαιρίες και ο αντίπαλος περίμενε από εμάς να κάνουμε λάθος. Αύριο θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε λάθη"

Στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο είπε: "Στο πρώτο παιχνίδι εμείς δημιουργούσαμε ευκαιρίες και ο αντίπαλος περίμενε από εμάς να κάνουμε λάθος. Αύριο θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε λάθη"

Ακολούθησαν ερωτήσεις προς τον Άγγελο Αναστασιάδη:

Αρχικά δήλωσε: "Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Πρέπει να είμαστε όλοι εδώ για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Είμαστε καλύτεροι από τους άλλους. Μας έλειψε το αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε όλοι".

Σε ερώτηση αν η ισοπαλία με την Καλλονή έφερε αμφισβήτηση, απάντησε: "Όποιος δεν γνωρίζει αυτήν την ομάδα, θα έπεφτε από τα σύννεφα. Έχουμε δύο άσχημα αποτελέσματα, όχι όμως εμφανίσεις. Αλλά όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Ελπίζω η Παναγιά να γυρίσει λίγο το κουμπί, τώρα που ηρθε η αμφισβήτηση. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θέλω να μπει η μπάλα στα δίχτυα και πρέπει αυτός από πάνω να γυρίσει το κουμπί. Ένα κλικ χρειαζόμαστε σαν ομάδα. Κάνουμε φάσεις και έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Αυτά περιμένω να αλλάξουν, χειρότερα δεν μπορούν να γίνουν."

Σε ερώτηση για μεγραφές, απάντησε: "Δεν θα μιλήσω σήμερα για μεταγραφές. Έχουμε παιχνίδι αύριο".

Για τις αντιδράσεις μετά το ματς με την Καλλονή είπε: "Αυτό που έγινε προχθές στην Τούμπα είναι επιβεβλημένο για τον κόσμο. Είναι οι ώρες πολύ λίγες για να μπορέσει ένας οργανισμός να ανταπεξέλθει. Αν έπαιζαν την Κυριακή αυτοί που έπαιξαν με την Ζίμπρου, το αποτέλεσμα θα ήταν ακόμη χειρότερο..."

Για το να έχουν "φορτωθεί" οι μικροί, δήλωσε: "Δεν έχουμε φορτώσει τους πιτσιρικάδες. Είναι επαγγελματίες και παίζουν στον ΠΑΟΚ. Εμείς περιμένουμε από αυτά τα παιδιά να δώσουν στα παιχνίδια αυτά που μπορούν. Ήδη έχουν δώσει αρκετά...Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και περισσότερο στην Παναγιά. Εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε, γιατί δουλεύουμε και δουλέψαμε πολύ ως τώρα. Αν δεν θέλει καλώς καμωμένο ή κακώς για ... αρκετούς"

Σε ερώτηση για το αν η έδρα θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ομάδα. Εγώ ζητάω να με συμπαρασταθούν μέχρι το 93, το΄94΄και μετά ας αποφασίσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ τι θα κάνει. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ας είμαστε εδώ. Το έχει αποδείξει ο κόσμος και πιστεύω θα το κάνει και αύριο. Από μας εξαρτάται. Η Ζίμπρου έχει το σκορ υπέρ της. Εμείς θα κοιτάξουμε όσον το δυνατόν να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, να ξεφύγουμε από την πίεση του χρόνου. Αυτο είναι το πρώτο μας μέλημα για αύριο"

 

Διαβάστε ακόμη...