Αποβολή της Μέταλιστ!

Ανακοινώθηκε η απόφαση της ΟΥΕΦΑ σχετικά με την τιμωρία των Ουκρανών, η οποία είναι κατ αρχήν καταδικαστική...
Αποβολή της Μέταλιστ!

Συγκεκριμένα, το κείμενο που αναρτήθηκε στη σελίδα της UEFA, αναφέρει πως η Μέταλιστ τιμωρείται με αποκλεισμό για το επόμενο έτος. Παρ ολ αυτά, οι Ουκρανοί βάσει της απόφασης, διατηρούν το δικαίωμα να προσφύγουν στο CAS, ενάντια στην απόφαση αυτή.

Το σίγουρο είναι πως έχει γίνει ένα καθοριστικό πρώτο βήμα υπέρ του ΠΑΟΚ.

Δείτε την απόφαση από το site της UEFA πατώντας ΕΔΩ

Βεβαίως, απο τη συγκεκριμένη εξέλιξη, προκύπτουν και κάποια ερωτηματικά, σχετικά με τις προεκτάσεις που θα έχει το θέμα. Το απόγευμα συνεδριάζει εκτάκτως επιτροπή της UEFA για να αποφασιστούν οι συνέπειες της απόφασης. Εν προκειμένω όμως, μένει να αποδειχθεί αν η Μέταλιστ θα προβεί σε νομικές ενέργειες, όπως η έφεση στο CAS και αν μια τέτοια έφεση θα έχει ανασταλτικό της απόφασης αποτέλεσμα (αν δηλαδή θα πρέπει να εκδικαστεί και στο CAS μετά απο ένα χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μην κερδίσει καμία ομάδα απο τη σημερινή απόφαση, καθώς στο μεταξύ θα έχουν γίνει οι αγώνες των προκριματικών).

Μέσα σε όλα αυτά, θα πρέπει να θυμόμαστε πως ακόμα, ΔΕΝ έχει αναφερθεί πουθενά επίσημα το όνομά του ΠΑΟΚ ως άμεσου αντικαταστάτη της Μέταλιστ, επομένως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ως προς τα κέρδη της ομάδας μας απο τη σημερινή εξέλιξη. Παρότι όλες οι λογικές υποθέσεις "δείχνουν" κερδισμένο το Δικέφαλο, πρέπει όλοι να κρατάμε μικρό καλάθι.

Άλλωστε, η έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής της UEFA, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 17.00 το απόγευμα...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...