"Με τον κόσμο για την πρόκριση"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, σε δηλώσεις του πριν από τη σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου, μίλησε για τη ρεβάνς της Αυστρίας αλλά και την ποινή που επέβαλλε η UEFA στον ΠΑΟΚ για τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης.
"Με τον κόσμο για την πρόκριση"

Τα όσα είπε ο Κλάους:

Για την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ από την UEFA, υποστήριξε: "Δεν άξιζε τέτοια τιμωρία στην ομάδα μας. Θέλω να πω στον κόσμο που θα έρθει και θα είναι στο πλευρό μας να το κάνει μόνο με την φωνή του και να μην απαντήσει σε καμία πρόκληση. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι μαζί με τον κόσμο μας θα πάρουμε την πρόκριση στην Αυστρία".

Για την θέση των παικτών όσον αφορά αυτή την παρουσία κόσμου, τόνισε: "Εμείς θέλουμε πάντα τον κόσμο στο πλευρό μας. Τώρα τους θέλουμε ακόμη περισσότερο έτσι ώστε να μας βοηθήσουν για να πάρουμε την πρόκριση".

Για το αν αυτό το κλίμα που διαμορφώνεται αποπροσανατιλίζει την ομάδα, είπε: "Όχι δεν το πιστεύω. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε".

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι, δήλωσε: "Από την πλευρά μας θέλουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Αν το πετύχουμε θα είμαστε πολύ πιο κοντά στον στόχο που είναι να πανηγυρίσουμε και εκεί τη νίκη".

Για το αν θα σκοράρει και στην Αυστρία, υποστήριξε: "Το γκολ έρχεται από μόνο του".

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ, τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά παιδιά στον πάγκο που μπορούν να ανταπεξέλθουν".

Τέλος, για το τι θα σημαίνει για τον ΠΑΟΚ η παρουσία και φέτος στους ομίλους, σημείωσε: "Αν τα καταφέρουμε θα δείξουμε όλους πόσο δυνατοί είμαστε".

Διαβάστε ακόμη...