Ώρα ανατροπής και πρόκρισης στους ομίλους

Για τον επαναληπτικό αγώνα των play offs του Europa League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Σλόβαν Μπρατισλάβας...
Ώρα ανατροπής και πρόκρισης στους ομίλους

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAOK tv, ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη της αναμέτρησης μέσα από το live score της σελίδας μας.

Το έργο των παικτών μας, μετά την ήττα με 1-0 στο ματς της Σλοβακίας, δεν είναι εύκολο, ενώ η σπουδαιότητα της αναμέτρησης είναι τεράστια, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει την πρόκριση όχι μόνο για να συγκεντρώσει βαθμούς παίζοντας στους ομίλους της διοργάνωσης, αλλά και για την εισροή στα ταμεία της ΠΑΕ ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού!

Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει για σήμερα τον τιμωρημένο Μάτος, τον ανέτοιμο Βέρνμπλουμ και τους τραυματίες Βιεϊρίνια - Μαουρίσιο. Στην 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:  Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, στα χαφ οι Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Ζαμπά (ή Λημνιός) και μπροστά τους οι Άκπομ, Πέλκας.

Η Τούμπα θα είναι ΚΑΙ σήμερα κατάμεστη και θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας, δίνοντας ώθηση στους παίκτες μας ώστε να φτάσουν στην πρόκριση. 

Όσον αφορά τον αντίπαλο, στην αρχική ενδεκάδα της Σλόβαν πιθανότατα θα βρεθούν: Γκρέιφ, Μεντβέντεφ, Ντε Μάρκο, Μποσίκοφ, Αμπένα, Ντε Καμπς, Νόνο, Τσάβριτς, Μόχα, Χόλμαν, Σποράρ.

Ο Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ, ορίστηκε από την UEFA για να σφυρίξει το παιχνίδι, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μεχμέτ Τσουλούμ και Στέφαν Χάλμπεργκ, τέταρτος ο Κρίστοφερ Κάρλσον και παρατηρητής ο Γιορν Βεστ Λάρσεν από τη Δανία.

Διαβάστε ακόμη...