"Nα είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι" (vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για το τι πήγε λάθος στο ματς της Μπρατισλάβας...
"Nα είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι" (vid)

 Αναλυτικά ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε:

 "Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να ζητάμε περισσότερα από τον εαυτό μας για να βάζουμε τα γκολ που πρέπει να βάλουμε".

Για τα νεύρα των παικτών του: "Μετά το 70' όταν πλέον έχεις αρχίσει να κουράζεσαι και γίνονται λάθη είναι λογικό να υπάρχουν νεύρα. Νομίζω ότι είδαμε νεύρα και από τις δυο ομάδες. Το γκολ που βάζει ο αντίπαλος είναι σαν να έπεσε από τον... ουρανό. Τέσσερις δικοί μας, δυο του αντιπάλου και όμως η μπάλα πήγε στα δίχτυα".

Για τις επιλογές στην αρχική ενδεκάδα: "Δεν είμαι εδώ για να ψάξω για δικαιολογίες, γνωρίζετε τι έχει γίνει με τις απουσίες και χρειάζεται να βρούμε και πάλι ένα σχήμα. Προσπαθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να εντάξει τους παίκτες με λιγότερο χρόνο στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή βάση 11 ποδοσφαιριστών και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να φέρουμε τα αποτελέσματα".

Για το τι δεν του άρεσε σήμερα στην ομάδα του: "Δεν παίζουμε μόνοι μας. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένας αντίπαλος που θέλει να περάσει όσο εμείς. Θέλαμε να διατηρήσουμε την ίδια ένταση στο παιχνίδι μας και να πετύχουμε γκολ, αλλά δεν καταφέραμε και σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να δούμε".

Διαβάστε ακόμη...