" Έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για τη τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σήμερα,καθώς και για τις διατητικές αποφάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα...
" Έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής"

 Αναλυτικά τόνισε:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, βάλαμε πίεση στον Άγιαξ που έδειξε να τα χάνει και δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Ήρθε το πέναλτι που δεν ξέρω αν είναι, ήρθε μετά και το δεύτερο πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιαξ εμφανίστηκε πιο επιθετικά, εμείς αμυνθήκαμε για να χτυπήσουμε στο σημείο που πρέπει και πιστεύω πως μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ.

Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου, για την εμφάνιση που κάναμε. Ήμασταν λίγο άτυχοι, έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής, αλλά αισθάνομαι περήφανος. Ωστόσο, δεν πετύχαμε το στόχο μας να προκριθούμε.

Ο Άγιαξ είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Βάλαμε όμορφα γκολ, παίξαμε στο κορυφαίο επίπεδο, όμως ο διαιτητής δεν ήταν στο κορυφαίο επίπεδο. Έκανε λάθη σε κρίσιμα σημεία, αν και αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι.

Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τώρα δείξαμε την ποιότητα μας και το τι μπορούμε να κάνουμε και στην Ευρώπη. Πάντα κάτι συμβαίνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω να σταματήσει αυτό. Πρέπει να περιμένουμε άλλη μία χρονιά για να πάρουμε την... εκδίκηση μας. Ο διαιτητής έδωσε εύκολα γκολ στους αντιπάλους. Εμείς δείξαμε ποιοι είμαστε και έπρεπε να περάσουμε».

Διαβάστε ακόμη...