Στη Johan Cruyff Arena για την πρόκριση!

Διεξάγεται στη Johan Cruyff Arena ο επαναληπτικός αγώνας του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, ανάμεσα στον Ajax και τον ΠΑΟΚ...
Στη Johan Cruyff Arena για την πρόκριση!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmotesports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, έχοντας τη συμπαράσταση 2.000 οπαδών του θα προσπαθήσει να πάρει εκείνο το αποτέλεσμα, που σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα της Τούμπας θα του δώσει τη μεγάλη πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει τους τρεις γκωστούς τραυματίες και πήρε στην αποστολή τους εξής 21 ποδοσφαιριστές (θα κοπούν οι τρεις): Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μελίσσα, Μάτος, Γιαννούλη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδη, Στοχ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, στη μεσαία γραμμή οι Μπίσεσβαρ, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Ζαμπά και προωθημένοι οι Πέλκας, Άκπομ, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη από τον Πορτογάλο τεχνικό του Δικεφάλου.

Το έργο των παικτών είναι εκ προοιμίου πολύ δύσκολο, όμως ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα "φτιαγμένη" για τα δύσκολα, όπως πολλάκις έχει αποδείξει ως τώρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το ηθικό των παικτών, όπως αυτό αποτυπώθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις τους, είναι ιδιαίτερα υψηλό και θεωρούμε βέβαιο πως η ομάδα θα τα δώσει όλα για τη μεγάλη πρόκριση στο Άμστερνταμ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, παρά τα γραφόμενα δεξιά και αριστερά πως φεύγει ο τάδε, πήρε μεταγραφή ο δείνα, θα παραταχτεί και σήμερα με ότι καλύτερο διαθέτει στο οπλοστάσιό του, λίγους μόνο μήνες μετά την εκπληκτική πορεία του στην τελευταία διοργάνωση του Champions League, στην οποία εντυπωσίασε...

Στο αρχικό σχήμα (4-3-3), θα ξεκινήσουν οι: Ονάνα, Μαζραουί, Ταλιαφίκο, Μαρτίνες, Φέλτμαν, Μπλιντ, Φαν ντε Μπέικ, Μάριν, Ζίγιεχ, Νέρες και Τάντιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την UEFA o Άγγλος Γκρεγκ Πόουσον, βοηθοί του θα είναι ο Λι Μπετς και ο Ίαν Χούσιν, ενώ 4ος ορίστηκε ο Άντριου Μάντλεϊ (όλοι Άγγλοι). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κύπριος Κώστας Καπιτάνης και παρατηρητής UEFA ο Ισπανός Έντουάρντ Ντερβισάι Νελάι.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Ajax, ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...