"Υπάρχουν πιθανότητες για να πάρουμε την πρόκριση"

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για το σημερινό 2-2 και για την ρεβάνς στη Ολλανδία...
"Υπάρχουν πιθανότητες για να πάρουμε την πρόκριση"

Αναλυτικά τόνισε:

Για το σημερινό αποτέλεσμα, και την ρεβάνς στο Άμστερνταμ: "Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κρατήσαν τη μπάλα και έβαλαν δύο τυχερά γκολ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο Άμστερνταμ αλλά πάμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Υπάρχουν πιθανότητες για να πάρουμε την πρόκριση... Θα ταξιδέψουμε εκεί και θα έχουμε καλύτερη φυσική κατάσταση. Ο Άγιαξ δεν είναι μια ανίκητη ομάδα είναι μια ομάδα που μπορούμε να την παίξουμε στα ίσα.... Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Θα είμαστε καλύτεροι, θα παλέψουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ ξεχωριστό στο Άμστερνταμ. Παίξαμε με την ομάδα που πέρυσι ήταν στα ημιτελικά του Champions League. Ο Άγιαξ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά και εμείς δείξαμε ότι είμαστε στο γκρουπ των ομάδων που αξίζουν να είναι στο Champions League...»

Για τη θέση που του ταιριάζει: "Αισθάνομαι ότι αυτή η θέση είναι η καλύτερη για μένα σήμερα, έτρεξα πολύ αλλά κάποιες φόρες πρέπει να θυσιαστείς".

Για το μήνυμά του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Δεν έχω να στείλω κάποιο μήνυμα στους οπαδούς μας. Τους περιμένω στο Άμστερνταμ γιατί ξέρω ότι όταν δίνουν εισιτήρια οι ομάδες οι οπαδοί μας είναι πάντα εκεί".

Διαβάστε ακόμη...