Θέλει βήμα πρόκρισης από σήμερα!

Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά απόψε στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άγιαξ, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League...
Θέλει βήμα πρόκρισης από σήμερα!

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OPEN TV, θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Δικεφάλου στη σεζόν και η Τούμπα θα είναι κατάμεστη φυσικά, με εξαίρεση βέβαια τη θύρα 8, η οποία δόθηκε στους Ολλανδούς φιλάθλους.

Η ομάδα αγωνιστικά είναι πανέτοιμη, προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, εκτός από τους τραυματίες Βιεϊρίνια - Μαουρίσιο - Βέρνμπλουμ και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:  Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Εσίτι, Αουγκούστο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Γαϊτανίδης, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, στα χαφ οι Μπίσεσβαρ, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Ζαμπά και στην επίθεση οι Άκπομ και Πέλκας, σε ένα 4-4-2.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ναι μεν αποδυναμώθηκε σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο, όμως δεν παύει να είναι μια ομάδα με βαρύ ευρωπαϊκό όνομα, με πρόσφατη παρουσία στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ηπείρου μας.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα παρατάξει τον Άγιαξ με ένα 4-3-3, έχοντας στο τέρμα τον Ονανά, στην άμυνα θα αποτελείται τους Μαρτίνες, Σουρς, Ταλιαφίκο και Φέλτμαν. Στη μεσαία γραμμή οι Μαζραουί, Μπλιντ και Φαν Ντε Μπεεκ και στην επίθεση οι Νέρες, Ζίγιεχ και Τάντιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σλάβκο Βίνσιτς με βοηθούς τους Κλάνσνικ και Κόβασιτς. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ομπρένοβιτς. Όλοι τους είναι Σλοβένοι.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Άγιαξ, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...