Πλήρωσε το καταστροφικό rotation!

Για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα από την ουγγρική Βίντι με 0-2...
Πλήρωσε το καταστροφικό rotation!

Εγγύηση επιτυχίας στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει και εύκολο παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ είχε μια κακή βραδιά και γνώρισε μια δίκαια ήττα που περιπλέκει την κατάσταση στον όμιλο.

Ο Δικέφαλος έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, πραγματοποίησε αρκετά λάθη και το πλήρωσε από την άκρως κυνική και αμυντικά προσανατολισμένη Βίντι. Μια εμφάνιση κι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να δει τις αδυναμίες του και να τις βελτιώσει δίχως να χάσει τίποτα πολύτιμο.Αγωνιστικά ήταν από αυτά τα ματς που τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Μια κακή εκτίμηση και 0-1, ένα στημένο και 0-2. Στο υπόλοιπο ματς η Βιντι περιορίστηκε (λογικά) σε παθητικό ρόλο ψάχνοντας την κόντρα κι ο ΠΑΟΚ... πνιγμένος στο άγχος του σκορ της έδινε τη δυνατότητα να διώχνει τον κίνδυνο με ευκολία.

Ο ΠΑΟΚ πήρε από την αρχή την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του, στο 13′ όμως στην πρώτη τους ευκαιρία οι Ούγγροι προηγήθηκαν με τον Χούστι, μετά από ολιγωρία στην ασπρόμαυρη άμυνα.Ο Δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει, έκλεισε την Βίντι στα καρέ της αλλά δεν μπορούσε να βγάλει τελικές. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Στοπίρα, μετά από κόρνερ και πήραν σημαντικό προβάδισμα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με ορμή στην επανάληψη, ο Λουτσέσκου επιστράτευσε τους Ουάρντα , Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ από νωρίς, αλλά τίποτα δεν δούλεψε σωστά. Ο Δικέφαλος αναλώθηκε σε παράλληλες μπαλιές γύρω από την περιοχή της Βίντι και πολλά άστοχα γεμίσματα.Ο Βαρέλα με μία ατομική ενέργεια και σουτ, αλλά και μία κεφαλιά-ψαράκι και ο Μπίσεσβαρ με απευθείας φάουλ έχασαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για τον Δικέφαλο και μοιραία το 0-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.Στο άλλο παιχνίδι η Τσέλσι επικράτησε με 3-1 στην Αγγλία της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και βρίσκεται στην κορυφή με εννιά βαθμούς, κλειδώνοντας σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση, ενώ οι υπόλοιπες τρεις ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς και τα πάντα είναι ανοιχτά για την υπόθεση πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Τόσκα , Κάνιας , Σάκχοφ (52' Πρίγιοβιτς ), Λημνιός (46' Ουάρντα ), Πέλκας , Ελ Καντουρί , Καρέλης (66' Μπίσεσβαρ ),

Βίντι: Κοβάτσιτς, Βινίσιους, Φιόλα, Χάντζιτς, Χούστι (73' Κόβακς), Νεγκό, Πατκάι, Στοπίρα, Γιουχάζ, Σκέποβιτς (65' Χόντζιτς), Μιλάνοφ (79' Νικόλοφ).

 

...................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

86ο λεπτό: Σωτήρια επέμβαση ο Πασχαλάκης σε τετ α τετ του Χότζιτς

75ο λεπτό: Κίτρινη στον Φιόλα, άνετα δινόταν κόκκινη. Στο ίδιο λεπτό, κοντινή κεφαλιά του Βαρέλα άουτ

73ο λεπτό: Στη θέση του Χούστι ο Κόβατς

65ο λεπτό: Χότζιτς στη θέση του Σκέποβιτς, στο ίδιο λεπτό Μπίσεσβαρ στη θέση του Καρέλη

52ο λεπτό: Πρίγιοβιτς στη θέση του Σάκχοφ

51ο λεπτό: Σουτ του Ελ Καντουρί άουτ, ετοιμάζεται ο Πρίγιοβιτς

48ο λεπτό: Κίτρινη στον τερματοφύλακα της Βίντι για καθυστέρηση

Ξεκίνησε η επανάληψη με τον Ουάρντα να περνάει στη θέση του Λημνιού

Ημίχρονο

45+1: Σουτ ο Πέλκας μπλόκαρε ο Κόβασιτς

45ο λεπτό: 0-2 ο Στοπιρά, δυο φάσεις δυο γκολ οι Ούγγροι

34ο λεπτό: Σέντρα ο Μάτος, κεφαλιά ο Πέλκας, άουτ

23ο λεπτό: Κίτρινη στον Χάτζιτς, στο ίδιο λεπτό ο Κρέσπο από καλή θέση σούταρε άουτ

19ο λεπτό: Φάουλ για κάρτα στον Φιόλα, δεν τη δείχνει ο Ουκρανός

12ο λεπτό: 0-1 η Βίντι με τον Χούστι μετά από λάθος του Κρέσπο

6ο λεπτό: Ο Πέλκας εκτέλεσε φάουλ, ο Κρέσπο πήρε την κεφαλιά άουτ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Βίντι στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο,Τόσκα, Κάνιας, Σάκχοφ (52' Πρίγιοβιτς), Πέλκας, Λημνιός (46' Ουάρντα), Ελ Καντουρί, Καρέλης (65' Μπίσεσβαρ). Αναπληρωματικοί: Ρέι, Χατσερίδης, Βέρνμπλουμ, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς

Βίντι: Κόβασιτς, Βινίσιους, Φιόλα, Χάτζιτς, Χούστι, Νέγκο, Πατκάι, Στοπίρα, Γιουχάι, Σκέποβιτς (65' Χότζιτς), Μιλάνοφ (79' Νικόλοφ). Αναπληρωματικοί: Τούιβελ, Κόβατς, Μπέρεζ, Χότζιτς, Νικόλοφ, Ταμας, Χάνγκια

..............................................

Το pregame της αναμέτρησης   

Η 11άδα του ΠΑΟΚ ...

21:00 Μία ώρα πριν τη σέντρα, ελάχιστοι οι θεατές στην Τούμπα, με το θερμόμετρο να δείχνει 14 βαθμούς αυτή τη στιγμή

21:10 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων

21:10 Προθερμαίνονται και οι διαιτητές βγήκαν και οι Ούγγροι

21:26 Και ο ΠΑΟΚ για ζέσταμα μέσα σε χειροκροτήματα

Διαβάστε ακόμη...