Αυτούς άκουγες και πλήρωνες τόσα χρόνια!

Πόσο τελικά πονάει όταν ο ΠΑΟΚ ... πετάει;
Αυτούς άκουγες και πλήρωνες τόσα χρόνια!

Μάλλον πάρα πολύ αν κρίνουμε από τα απίστευτα πράγματα που έγραψε σε σχόλιο του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός δημοσιογράφος Γ.Μ. (ούτε το όνομά του δε θέλουμε γράψουμε!), που επί χρόνια παρουσίαζε την αθλητική Κυριακή, υποπίπτοντας σε τεράστιο ατόπημα!

Ο τύπος θεώρησε σκόπιμο να βγάλει χολή κατά του ΠΑΟΚ και του Προέδρου του, υποβαθμίζοντας το εκκωφαντικό διπλό στην Borisov Arena, αφήνοντας όχι απλά υπονοούμενα αλλά "χοντράδες", όπως μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω!

Ο εν λόγω κύριος, γνωστής οπαδικής απόχρωσης, όπως και πολλοί άλλοι, πήρε χτες το μήνυμα της εξαιρετικής εικόνας του ΠΑΟΚ και λογικά πρέπει να ταρακουνήθηκε. Το σχόλιό του τραγικό και κατάπτυστο! Χαιρόμαστε για την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ, αλλά περιμένουμε ανάλογη και από τον αθλητικό εισαγγελέα, καθώς το θέμα άπτεται και της αρμοδιότητάς του!

Χαιρόμαστε επίσης γιατί όταν επί χρόνια μιλούσαμε με τα χειρότερα λόγια για τη συγκεκριμένη αθλητική εκπομπή που μετά τον μεγάλο Διακογιάννη, εξελίχθηκε σε όργανο προπαγάνδας κάποιων δημοσιογράφων και κάποιοι μάς έλεγαν ... γραφικούς!

Και να που οι μάσκες έπεσαν και μπορείς ξεκάθαρα ΠΑΟΚτσή, ποιοι είχαν λόγο και προσπαθούσαν να διαμορφώσουν άποψη για την ομάδα μας επί δεκαετίες! Κάτι μαμουζέλοι και λοιποί... 

     

Διαβάστε ακόμη...