Ματς - κλειδί στην Borisov Arena!

Για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπάτε Μπορίσοφ, σε ένα ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχειά μας στη διοργάνωση.
Ματς - κλειδί στην Borisov Arena!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Otesports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων είπε: "Η ΜΠΑΤΕ είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Έχουν μία σωστή φιλοσοφία και αυτά που πρέπει, τα τηρούν μέχρι το τέλος. Έχουν μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη, ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Σε αυτές τις καταστάσεις, πρέπει να σας πω ότι, παίζοντας ανά τρεις ημέρες, πρέπει να ξέρεις πως θα κερδίσεις. Αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι είμαστε στο μάξιμουμ. Ενδεχομένως το μάξιμουμ να ήταν αν είχαμε κερδίσει και την Τσέλσι. Οι ομάδες εξαρτώνται από την ποιότητα των παικτών".

Ο ΠΑΟΚ πήγε στη Λευκορωσία χωρίς τον Ελ Καντουρί, ενώ οι 21 παίκτες που ταξίδεψαν στο Μινσκ είναι οι: Ρέι, Σιαμπάνης, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ, Καρέλης.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται ο να καθίσει κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια (ή Τόσκα), το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Μαουρίσιο και ο Κάνιας, μεσοεπιθετικά οι Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος του στην Borisov Arena, καθώς θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 100 οπαδών του, οι οποίοι θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου για να συμπαρασταθούν στην ομάδα, στη δύσκολη προσπάθειά της να πάρει αποτέλεσμα, από έναν αντίπαλο που την 1η αγωνιστική πήρε το διπλό στην Βίντι!

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο προπονητής της Μπάτε, Αλεξέι Μπάχα, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Σχερμπίτσκι να κάθεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Ρίος, Πολιάκοφ, Φιλιπένκο και Βολόντκο. Στα χαφ οι Μπάγκα, Γιαμπλόνσκι και Ντραγκούν, ενώ στην επίθεση θα βρεθούν οι Ίβανιτς, Στάσεβιτς, Σίγκνεβιτς (ή Τουόμινεν)

Ο Αυστριακός Ρόμπερτ Σογκενχόφερ ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι οι Μάρκους Γκούσι και Ρόναλντ Ρίντελ, και επιπρόσθετοι οι Μάρκους Χάμετερ και Ρενέ Ίσνερ. Τέταρτος διατητής ο Αντρέας Γουίτσινγκ.

Διαβάστε ακόμη...