Ματσάρα στην Τούμπα με την Τσέλσι!

Ξεκίνημα της φάσης των ομίλων του Europa League απόψε (20/9), με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα την αγγλική Τσέλσι ...
Ματσάρα στην Τούμπα με την Τσέλσι!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:55, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Otesports, ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το  live score της σελίδας μας.

Το παιχνίδι θα γίνει σε μια κατάμεστη Τούμπα, καθώς τα εισιτήρια έγιναν καπνός και με παρουσία οπαδών της αγγλικής ομάδας που θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: "Ξέρουμε καλά ότι η Τσέλσι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και βρίσκονται σε μία πολύ καλή φάση. Προετοιμάζουμε το παιχνίδι, προσπαθώντας να κρατήσουμε την οργάνωση μας, ως συνήθως. Θα πρέπει να διαχειριστούμε πολύ καλά, τις στιγμές που θα έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Υπάρχει τεράστιο κίνητρο από τη μεριά των παικτών για αυτό το παιχνίδι. Θα μπούμε στο γήπεδο, για να δώσουμε τα πάντα. Ξέρω ότι απέναντι μας είναι παίκτες, που έχουν υπάρξει πρωταθλητές, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Έχουμε μία ταυτότητα και προσπαθήσαμε να την κρατήσουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχει σημασία, αν ο αντίπαλος είναι υψηλότερου ή χαμηλότερου επιπέδου. Πάντα προσπαθούμε να έχουμε το ίδιο στυλ, γιατί οι παίκτες μας έχουν αυτή την ποιότητα"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για σήμερα τους Καρέλη, Άκπομ, Κίτσιου, Μαλεζά, καθώς και τον τιμωρημένο Μάτος. ενώ στην 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, σε αυτό αναμένεται να βρεθούν οι Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο, Κάνιας και μεσοεπιθετικά οι Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, χωρίς να αποκλείεται κάποια διαφοροποίηση από τον Λουτσέσκου.

Όσον αφορά την Τσέλσι, ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Αζάρ, Νταβίντ Λουίζ και Κόβατσιστς, αλλά στο ρόστερ της υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Την αποστολή της αγγλικής ομάδας αποτελούν οι: Αριζαμπαλάγκα, Καμπαγιέρο, Μπούλκα, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Φάμπρεγκας, Ζορζίνιο, Ν΄Γκολό Καντέ, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Λόφτους-Τσικ, Μόουζες, Ζιρού, Χάντσον-Οντόι, Ζαπακόστα, Γουίλιαν, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Αζπιλκουέτα,  Μοράτα και Αμπαντού.

Τον Ισπανό Αλμπέρτο Ουνδιάνο Μαγένκο όρισε η UEFA για να διευθύνει το ματς. Βοηθοί του θα είναι οι Ραούλ Καμπαγέρο Μαρτίνεζ και Ινίγκο Πριέτο Λόπεζ, ενώ επιπρόσθετοι οριστηκαν οι Χοσέ Μαρτίνεζ και ο Χοσέ Γκονζάλες. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο Χαβιέ Αγκιλάρ Ροντρίγκες .

Διαβάστε ακόμη...