Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Μπενφίκα

Το παρασκήνιο της αναμέτρησης κόντρα στη Μπενφίκα στο γήπεδο της Τούμπας για τα Play Offs του Champions League από την παρακάμερα του PAOK TV.
Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Μπενφίκα

Το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους δεν εκπληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ μπήε εξαιρετικά στο γήπεδο, τρόμαξε για ένα 20λεπτο την Μπενφίκα, αλλά οι Πορτογάλοι έβγαλαν την ποιότητά τους στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Δικεφάλου και μέσα σε λίγα λεπτά καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έφυγαν με το κεφάλι ψηλά από τα προκριματικά του Champions League, δίνοντας μερικές εξαιρετικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις και κερδίζοντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλης της ποδοσφαιρικής.Σεβασμό και θαυμασμό κέρδισε και η Τούμπα και ο λαός του ΠΑΟΚ, που παρέδωσε ένα μάθημα οπαδικής συμπεριφοράς και υποστήριξης της ομάδας για 90λεπτά ακόμα και όταν όλα είχαν κριθεί αρνητικά.Η παρακάμερα του PAOK TV βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και κατέγραψε τις μικρές και μεγάλες στιγμές της βραδιάς.

Από την άφιξη της ομάδας και την υποδοχή από τον Ιβάν Σαββίδη, στο ζέσταμα και τις αντιδράσεις την ώρα του αγώνα, μέχρι και την ατμόσφαιρα της Τούμπας καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού σε ένα αποκλειστικό βίντεο.

Δείτε εδώ το και συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...