"Aπό δικό μας λάθος χάσαμε την πρόκριση"

Ο αρχηγός του Δικεφάλου τοποθετήθηκε για το παιχνίδι με την Μπενφίκα...
"Aπό δικό μας λάθος χάσαμε την πρόκριση"

 Αναλυτικά ο Αντελίνο Βιερίνια τόνισε:

Για τον αποκλεισμό: «Βάλανε γκολ και μετά από δικό μας λάθος στην ουσία χάσαμε την πρόκριση και είναι δύσκολο για εμάς αυτό. Το ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο, ξέραμε ποια είναι η Μπενφίκα και τα λάθη που κάναμε τα πληρώσαμε αρκετά».

Για την Μπενφίκα που παλιά αντιμετώπισε με τη φανέλα της Πόρτο, και τη σημερινή : «Άλλη Μπενφίκα τώρα και άλλη τότε. Ήξερα και όλοι ξέραμε την Μπενφίκα και τη δυναμική τους. Έχουν παίξει αρκετά στο Champions League. Θέλαμε να γράψουμε ιστορία αλλά δεν τα καταφέραμε και πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Σήμερα τα λάθη ήταν πολλά. Πέτυχε τέσσερα γκολ η Μπενφίκα, χωρίς να κάνει πάρα πολλές ευκαιρίες. Δεν ήμασταν τόσο κακοί στο ομαδικό παιχνίδι. Νομίζω ότι μπορούσαμε να μην αφήσουμε χώρο στη Μπενφίκα, να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε. Δεν έγινε το όνειρο μας αλλά πρέπει να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Για το πως αποσυντονίστηκε η ομάδα μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε: «Το πρώτο γκολ που φάγαμε μας πείραξε πάρα πολύ. Ξέραμε ότι η Μπενφίκα ήθελε να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ. Δεν ήταν λόγος να χάσουμε την συγκέντρωση αλλά σε τέτοιο επίπεδο το ένα λάθος το πληρώνεις».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι στις καλές και τις κακές εμφανίσεις δίπλα μας. Έχει αποδείξει ότι είναι μαζί μας και μας στηρίζει. Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για τη συνέχεια: «Το όνειρο μας ήταν το Champions League, δεν έγινε αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...