Η παρακάμερα του Σπαρτάκ Μόσχας-ΠΑΟΚ

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Δικέφαλος. Μετά από δύο σκληρές μάχες κατάφερε να ρίξει την ισχυρή Σπαρτάκ Μόσχας στο καναβάτσο και να πανηγυρίσει μία πανάξια πρόκριση μέσα στη Μόσχα.
Η παρακάμερα του Σπαρτάκ Μόσχας-ΠΑΟΚ

H παρακάμερα του PAOK TV βρέθηκε στην Otkritie Arena και κατέγραψε όλο το παρασκήνιο του επαναληπτικού.

Το πρώτο βήμα είχε γίνει στην Τούμπα, όπου ο ψυχωμένος Δικέφαλος κατάφερε να πετύχει μία ιστορική ανατροπή, από 0-2 σε 3-2. Έξι μέρες μετά βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Ρωσίας για να σφραγίσει τοεισιτήριο για τα Play Offs του Champions League και τα κατάφερε, με το τελικό σκορ μάλιστα να τον αδικεί καθώς άξιζε την νίκη, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες.

Από την άφιξη της ομάδας στα τελετουργικά του Πασχαλάκη , το ζέσταμα, τον όρκο νίκης στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα, στις αντιδράσεις του πάγκου κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και το ξέσπασμα εντός και εκτός γηπέδου μετά το τελικό σφύριγμα.

Η παρακάμερα του PAOK TV σας παρουσιάζει σε ένα αποκλειστικό βίντεο, όλα όσα δεν κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στη Μόσχα.

Δείτε το και συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...