«Κάναμε κατάθεση ψυχής ...»

Στην κάμερα του Epsilon tv μίλησε ο Δημήτρης Λημνιός, μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας.
«Κάναμε κατάθεση ψυχής ...»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πρόκριση. Από το πρώτο λεπτό, κάναμε κατάθεση ψυχής. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε σε αντίθεση με την Σπαρτάκ Μόσχας».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση: «Είναι μέρα χαράς για εμάς. Θα το γιορτάσουμε και από αύριο και πάλι δουλειά».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Είμαστε ένα σύνολο με πολλή ποιότητα στο παιχνίδι μας. Από την πρώτη στιγμή δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Οι παίκτες σκυλιάσανε από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και  πήραμε την πρόκριση. Αυτό είναι που μετράει».

Για τη δική του παρουσία: «Εγώ σα Δημήτρης προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ. Βοήθησα στην άμυνα και όταν είχα δυνάμεις προσπάθησα να βοηθήσω και επιθετικά. Ο καθένας δίνει ότι μπορεί και γι' αυτό ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο».

Για το να προτιμά την Μπενφίκα ή τη Φενέρ, σημείωσε: «Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές και έχουν παίκτες που κοστίζουν πολλά. Εμείς θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League».

Διαβάστε ακόμη...