Όλα για την πρόκριση στη Μόσχα!

Μεγάλο παιχνίδι απόψε στις 20:30 στην Otkritie Arena της Μόσχας, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Σπαρτάκ, στον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.
Όλα για την πρόκριση στη Μόσχα!

Ο Δικέφαλος έχοντας το υπέρ του 3-2 από τον αγώνα της Τούμπας, έχει δύσκολη αποστολή, αλλά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα παλέψει για να φέρει μία ακόμη πρόκριση στη Θεσσαλονίκη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το Epsilon tv, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, σε χτεσινές (13/8) δηλώσεις του, μεταξύ των άλλων επεσήμανε:  "Είναι προφανές πως παίζοντας με ομάδες υψηλού επιπέδου θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και απόλυτα εστιασμένος στο παιχνίδι από μία εβδομάδα πριν μέχρι και την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να δω την ομάδα μου να παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει, είμαστε μια καλή ομάδα, θα αντιμετωπίσουμε επίσης μία καλή ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε, γιατί αυτή είναι η νοοτροπία μας, χωρίς να έχει σημασία το πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα καθώς έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και στην 21μελή αποστολή, συμπεριέλαβε τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Γλύκο, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδη, Μαλεζά, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν οι: Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια - Βαρέλα - Κρέσπο - Μάτος, αμυντικά χαφ οι Κάνιας - Μαουρίσιο, μεσοεπιθετικά οι Λημνιός - Πέλκας - Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται πως θα ξεκινήσει (σε ένα 4-3-3), με τον Μαξιμένκο κάτω από τα δοκάρια, Εσένκο - Ζιγκό -Ντζίγκια - Μεγκαρέχο στην άμυνα,  Ζομπνίν - Φερνάντο - Γκουλάσκοφ στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση οι Πρόμες - Λουίς Αντριάνο - Τασάεφ.

Ο Γάλλος Ρούντι Μπουκέ, ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση στη Μόσχα, με βοηθούς του, τους συμπατριώτες του Πατσέλι και Ντεμπάρτ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μιγκελγκόρι, ενώ οι παρατηρητές του αγώνα θα είναι οι Σαρβάν από την Τουρκία και Χαρλάμοφ από την Εσθονία.

Διαβάστε ακόμη...