"Το ξέσπασμα που μου βγήκε το ήθελα πολύ" (vid)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης  μίλησε ματαξύ άλλων, για την καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας που βοήθησε τα μέγιστα στην ανατροπή του σκορ, καθώς και για το πέναλτι που απόκρουσε...
"Το ξέσπασμα που μου βγήκε το ήθελα πολύ" (vid)

 Αναλυτικά ο γκολκίπερ του Δικεφάλου τόνισε:

Για το ξέσπασμά μετά την απόκρουση στο πέναλτι: «Το ξέσπασμα που μου βγήκε το ήθελα πάρα πολύ. Κάναμε πολύ καλή μεγάλη προσπάθεια, ήταν η πίεση και η προσπάθεια όλων των παιδιών που έδωσαν το 100% σήμερα και έπρεπε να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Θα ήμασταν πιο ευχαριστημένοι αν δεν είχαμε δεχτεί τα δύο γκολ, παρόλα αυτά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και γι'αυτό το αγαπάμε και θα συνεχίσουμε να το αγαπάμε».

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Μαγικές στιγμές, πραγματικά δεν πληρώνεται με όλα τα λεφτά του κόσμου το να φωνάζει η κερκίδα το όνομά σου. Είναι στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στην καρδιά μου μέχρι να πεθάνω. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα είμαστε ακόμη στην αρχή. Φέτος έχουμε έναν στόχο και πρέπει να τον εκπληρώσουμε. Αξίζει να προσπαθείς συνέχεια για το καλύτερο όταν έχεις τέτοιους καλούς παίκτες και τόσο καλά παιδιά μπροστά σου. Η ένταση που έβγαλα ήταν για αυτούς και τον κόσμο. Είναι ό,τι καλύτερο να φεύγεις από αυτό το γήπεδο με χαρά».

Για την βοήθεια που έδωσε στην ομάδα η παρουσία του κόσμου: «Είναι κάτι το μαγικό για τη συνέχεια. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ και σήμερα. Το γεγονός ότι γέμισε η Τούμπα ήταν το σημαντικότερο για να πάρουμε τη νίκη. Ευελπιστούμε να είναι μαζί μας και στα επόμενα παιχνίδια αλλά και να δώσουν όσοι μπορούν το παρών και στα εκτός έδρας όπως κάνουν πάντα».

Για τη ρεβάνς: «Αρχικά να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Από αύριο κιόλας πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε ακόμη...