"Εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ"

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε για την τρομερή εμπειρία που βίωσε με την ανεπανάληπτη ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην φλεγόμενη Τούμπα...
"Εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ"

 Αναλυτικά τόνισε:

 «Ήταν μια εμπειρία που δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, όλος ο κόσμος μας έδωσε ώθηση για να κάνουμε τη νίκη, ήταν μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά, να πάμε στον επαναληπτικό να πάρουμε την πρόκριση που είναι ο στόχος μας, είδαμε όλοι ότι το όνειρο μπορεί να συνεχιστεί.

Όταν αναλύσαμε την Σπαρτάκ είδαμε ότι οι παίκτες που έχει μπροστά μπορούν να κάνουν αρκετές επικίνδυνες επιθέσεις αλλά πιστεύω ότι καταφέραμε να τους αντιμετωπίσουμε καλά. Το μπάτζετ της Σπαρτάκ είναι διπλάσιο αλλά είδαμε ότι δεν παίζουν τα λεφτά μπάλα, είμαστε μια τέλεια οικογένεια όλοι μαζί, ο κόσμος δεν σταμάτησε να μας στηρίζει και πήραμε τεράστια νίκη.

Παλιότερα είχε πικραθεί ο κόσμος μας, εμείς προσπαθούμε να προσφέρουμε θέαμα και να τους ευχαριστήσουμε που έρχονται σε όλα τα γήπεδα. Είδαμε και στην Βασιλεία ότι ήρθαν 2000 οπαδοί μας και μας βοήθησαν. Τώρα στην ρεβάνς ο κόσμος της Σπαρτάκ θα μας πιέσει αλλά εμείς θα παλέψουμε για την πρόκριση.

Μέχρι τα πρώτα 20 λεπτά δεν βρισκόμασταν στο γήπεδο από εκεί και μετά θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στην ομάδα, βγάλαμε αντίδραση, κερδίσαμε 3-2, είναι ένα σκορ πρόκρισης, κρατάμε την θετική εμφάνιση μετά το πρώτο 20 λεπτό και θα πάμε στην Ρωσία να παίξουμε το ίδιο και να πάρουμε την πρόκριση.

Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, ξέρουμε ότι είμαστε καλό σύνολο, βγάλαμε εγωισμό και με τον κόσμο να μας... σπρώχνει καταλάβαμε ότι το σκορ δεν έπρεπε να είναι αυτό.

Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν το 1ο γκολ μου στην Τούμπα, ανατρίχιασα με τον κόσμο όταν φώναξε το όνομα μου, το είπα και στην Ολλανδία στην προετοιμασία ότι θέλω να είμαι πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι μου φέτος, είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά κρατάω ότι η ομάδα κέρδισε με ωραίο ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...