Με τον κόσμο στο πλευρό του!

Για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Σπάρτακ Μόσχας...
Με τον κόσμο στο πλευρό του!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για τον αντίπαλο μεταξύ των άλλων υπογράμμισε: «Πολύ μαχητική ομάδα, προσπαθώντας να πιέσει σε συγκεκριμένες στιγμές. Δεν δίνει χώρο στον αντίπαλο και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο. Έχουν εμπειρία, διαβάζουν καλά τις καταστάσεις και μπορούν να δημιουργήσουν κίνδυνο σε εμάς, με τους γρήγορους επιθετικούς που έχουν».

Το ζητούμενο για τον Δικέφαλο είναι να κρατήσει το μηδέν παθητικό στην άμυνα και να φτάσει σε μια νίκη με καθαρό σκορ, ώστε στη ρεβάνς της Μόσχας να πάει με βάσιμες ελπίδες για να πάρει την πρόκριση! Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν υπολογίζει για απόψε τους Βιεϊρίνια - Μπίσεσβαρ (πιθανότατα θα είναι έτοιμοι για τη ρεβάνς) και στην 18μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους:  Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδη, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Κρέσπο - Βαρέλα - Χατσερίδης - Μάτος, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Κάνιας, μεσοεπιθετικά οι Λημνιός - Πέλκας - Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, που επίσης έχει στα πόδια του μόλις δύο επίσημα παιχνίδια (για το πρωτάθλημα), αναμένεται να παραταχτεί με τον Μαξιμένκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Εσένκο - Κομπάροφ - Ζιγκό - Μποκέτι, στα χαφ οι Φερνάντο - Ζομπνίν - Γκλουσακόφ και στην επίθεση, Πρόμες - Ζε Λουίς - Αντριάνο.

Ο Όρελ Γκρίνφελντ ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι οι Ιντάν Γιαρκόνι και Ρόι Χασάν, τέταρτος ο επίσης Ισραηλινός, Αλόν Γεφέτ, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αυστριακός, Κόνραντ Πλάτς, ενώ απεσταλμένος της UEFA θα είναι ο Κρίστιαν Κόφεντ από την Δανία.

Διαβάστε ακόμη...