"Σεβόμαστε τον αντίπαλο, θέλουμε τη νίκη"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (1/8) με την Βασιλεία ...
"Σεβόμαστε τον αντίπαλο, θέλουμε τη νίκη"

Για το αν ισχύει γι' αυτόν το δόγμα ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει: "Έχουμε μια καλή ομάδα και όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν! Έχουν μεγάλη θέληση για να βρεθούν στην ενδεκάδα και ίσως υπάρχουν αλλαγές, αλλά ίσως και όχι!»

Για το γεγονός πως δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ ήρθε στην Ελβετία για να κερδίσει, σχολίασε: "Είπα ότι σεβόμαστε τον αντίπαλο μας και την ποιότητα τους, αλλά έχουμε δυνατή θέληση για να νικάμε τους αγώνες! Αύριο θα κάνουμε ότι μπορούμε για να νικήσουμε τον αγώνα παίζοντας το δικό μας ποδόσφαιρο. Όλοι ξέραν πως όταν έγινε η κλήρωση η Βασιλεία ήταν το φαβορί. Δείξαμε όμως στο πρώτο παιχνίδι ότι μπορούμε να προκριθούμε".

Για την αλλαγή προπονητή της Βασιλείας και τις δηλώσεις του Φράι, ανέφερε: "Πιστεύω ότι αυτά είναι παιχνίδια που κάνει ο καθένας. Δεν θα απαντήσω σε δηλώσεις άλλων. Ήμουν από την αρχή ξεκάθαρος. Σεβόμενος τον αντίπαλο, έχουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και ήρθαμε εδώ να τον εφαρμόσουμε και να νικήσουμε. Η Βασιλεία είναι καλή και ποιοτική ομάδα και το γεγονός πως κερδίσαμε στη Θεσσαλονίκη είναι κάτι που οφείλεται στη δική μας καλή απόδοση".

Για το αν τον ανησυχούν οι αλλαγές του νέου τεχνικού της Βασιλείας, είπε: "Ο τρόπος που παίζουν είναι ο ίδιος. Δεν είχαν χρόνο για να αλλάξουν κάτι σημαντικό. Έδωσαν έναν αγώνα και είχαν λιγότερες πιθανότητες για να προπονηθούν. Πάνω κάτω η κατάσταση στην ομάδα τους είναι η ίδια. Ξέρω ότι έχουν κάποια προβλήματα στην τακτική και στην φυσική κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος που αλλάξανε προπονητή. Πρέπει να είμαστε γρήγοροι στις αντιδράσεις μας και να παίξουμε όπως ξέρουμε. Μπορούμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και ας είμαστε νέοι σε αυτή τη διοργάνωση".

Για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει δώσει επίσημους αγώνες, σημείωσε: "Σε αυτού του είδους αγώνες έχει μεγάλη θέληση για να περάσεις και να συνεχίσεις. Οι φιλοδοξίες και η αποφασιστικότητα μπορούν να ξεπεράσουν όλα τα υπόλοιπα".

Του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε φάσεις από τη Βασιλεία στην Τούμπα: "Στον αγώνα της Τούμπας είχαν δύο ευκαιρίες, κάτι που είναι λογικό με την ποιότητα που έχουν σαν ομάδα. Όπως είπα σε αυτές τις καταστάσεις πρέπει να αντιδράσουμε και να ασκήσουμε πίεση στον παίκτη που θέλει να τελειώσει τη φάση. Για το αυριανό ματς, δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί. Είναι λογικό ότι θα πιέσουν περισσότερο, καθώς έχουν συνηθίσει και είναι υποχρέωση για αυτούς να είναι στους ομίλους. Εμείς, από την άλλη, ξεκινάμε το ταξίδι μας. Ερχόμαστε από σερί νικών, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση για το αυριανό ματς. Υπάρχει σεβασμός, αλλά και πίστη για το ότι θα προκριθούμε!"

Διαβάστε ακόμη...