"Eίμαι έτοιμος για να δώσω το 100%"

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Βασιλεία, φάνηκε αισιόδοξος για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League.
"Eίμαι έτοιμος για να δώσω το 100%"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν έμαθε ότι αντίπαλος θα ήταν η Βασιλεία: "Όταν έμαθα, ότι θα παίξουμε με τη Βασιλεία, ήξερα ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτό επιβεβαιώθηκε μετά τον πρώτο αγώνα της Τούμπας".

Για την αλλαγή προπονητή στη Βασιλεία: "Η αλλαγή του προπονητή της Βασιλείας μπορεί να είναι κάτι θετικό για εμάς. Ούτως ή άλλως έχω θετικές σκέψεις και θεωρώ ότι θα πάρουμε την πρόκριση"

Για το αν έχει περισσότερο κίνητρο επειδή θα παίξει κόντρα σε μια ομάδα από τη χώρα που γεννήθηκε και η οποία ίσως δεν εκτίμησε τις ικανότητές του όσο θα έπρεπε, σχολίασε: "Το πιο σημαντικό είναι να αποδώσει καλά όλη η ομάδα και όχι μόνο εγώ. Θα αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που θα συμμετάσχω να ένα μεγάλο παιχνίδι"

Για το αν είναι περισσότερο έτοιμος να αγωνιστεί σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, δήλωσε: "Eίμαι έτοιμος για να δώσω το 100% σε 90 ή 120 λεπτά. Αν νιώσω αδύναμος, θα πω τον προπονητή να με αλλάξει γιατί υπάρχουν πολλοί ικανοί παίκτες που μπορούν να με αντικαταστήσουν".

Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση επειδή είναι πιο δεμένη ομάδα, απάντησε: "Σε αγώνες όπως αυτόν κόντρα στη Βασιλεία, δεν παίζει ρόλο η αλλαγή προπονητή. Αυτό που μετράει, είναι να αποδώσουμε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που πρέπει!"

Για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο, είπε: "Θα είναι μια δυνατή ατμόσφαιρα, αφού είναι και εθνική εορτή για τη χώρα. Ο ΠΑΟΚ έχει συνηθίσει, όμως, να παίζει σε δύσκολες έδρες και πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα".

Για τα δυνατά σημεία της Βασιλείας και τον υπηρεσιακό της τεχνικό, Αλεξάνταρ Φράι, ανέφερε: "Όλη η ομάδα της Βασιλείας είναι επικίνδυνη. Παρακολουθούσα τον Φράι από παλιά, αλλά κόντρα στη Βασιλεία θα τα δώσω όλα στο γήπεδο".

Τέλος ρωτήθηκε αν παρακολουθεί την ελβετική λίγκα: "Όχι πάρα πολύ. Ξέρω πως δίκαια πήρε το πρωτάθλημα η Γιανγκ Μπόις, αλλά η Βασιλεία συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο ελβετικό πρωτάθλημα. Ανταλλάσσω κάποια μηνύματα με φίλους μου αλλά δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα"

Διαβάστε ακόμη...